RAFA NE MOŽE DA VERUJE DA MU SE OVO DEŠAVA! Osvojio titulu pa priznao jednu stvar!

Rafi je ovo bila 91. titula u karijeri, a od početka godine ima sjajn skor od 15:0.Španski teniser je rekao da ga ne brinu godine, jer oseća da fizički još može da se nosi sa mlađima.

– Dobro sam, nisam izgubio set tokom turnira, a prva dava dana nisam bio mnogo na terenu. Fizički sam se osećao veoma dobro bez obzira na veliku vlažnost. Kada sam počinjao da igram, sve mi je bilo novo, čini mi se da pobede sada više cenim nego kada sam imao 18 godina. Nestvaran je osećaj kada osvojite turnir sa 35 godina – kazao je Rafael Nadal. 

Tanjug/AP

 

 Španac je rekao da Akapulko ima posebno mesto u njegovom srcu.

– Tokom karijere sam imao mnoge turnire na kojima sam ostavio trag, ali ipak imam neverovatna sećanja baš za ovaj grad. Uvek sam ostvarivao veoma dobre rezultate u Akapulku, četiri puta sam osvajao pehar i znam da ću se svega ovoga sećati i kad prestanem da igram tenis. Kada sve prestane, Akapulko će ostati u mom srcu – izjavio je Rafa i dodao:


NOVAČE, VELIKI SI! Rafa će se postideti posle ovih reči!

NOVAČE, VELIKI SI! Rafa će se postideti posle ovih reči!


NOVAČE, DOBRODOŠAO SI! Neka se spremi “KRALJ ŠLJAKE”, Đoković stiže na njegov teren!

NOVAČE, DOBRODOŠAO SI! Neka se spremi KRALJ ŠLJAKE, Đoković stiže na njegov teren!

Tanjug/AP

 

– Bilo je komplikovano, ali sam ipak uzeo trofej. Pre samo nekoliko  nedelja, sve mi je delovalo nemoguće, zapanjujuće je kako se stvari brzo menjaju, od toga da nisam mogao da treniram do ovog momenta sada. 

Pratite nas na društvenim mrežamaINFORMER