PROŠIRENA ISTRAGA PROTIV KLANA VELJE NEVOLJE! Advokat porodice ubijenog Gorana Mihajlovića obelodanio najnovije detalje!

Ninić, koji zastupa porodicu ubijenog Gorana Mihajlovića, rekao je da očekuje i da će optužnica biti proširena. Goran Mihajlović iz Resnika, podsetimo, nastradao je tako što je namamljen u kuću u Ritopeku, a potom brutalno likvidiran.

Tužilaštvo za organizovani kriminal izašlo je prema njegovim rečima sa podacima za sprovođenje istrage protiv Belivukovog klana.

Printscreen Kurir TV

Ivan Ninić

Goran Mihajlović je nestao 1. aprila 2019. godine. Nije se znalo ništa sve do pre mesec dana kad je TOK izašao sa podacima o sprovođenju istrage protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića, izvesnog (Vlade) Draganića, (Miloša) Budimira i (Nikole) Spasojevića. Dakle u naredbi za sprovođenje istrage nalazi se pet osoba – rekao je advokat Ivan Ninić za Kurir televiziju.

Ninić kaže da će istraga biti proširena i za sedmu žrtvu koja je ubijena na surov način.

MUP Srbije

Tužilac tvrdi da je Goran Mihajlović nastradao tako što je prvo namamljen u kući u Ritopeku, dovezen je smartom, a potom je njegovo telo trasportovano u Surduk. Tamo je zapaljeno, ostaci su smrskani macolom, a zatim bačeni u Dunav sa Pupinovog mosta. Nadam se da će istraga dovesti do proširenja optužnice. Nominalno gledano, to bi bilo šesto ubistvo. Optužnica tereti klan Veljka Belivuka i 30 lica koja se nalaze na toj opužnici za pet ubistava, a Goran Mihajlović bi bio šesti. Proširena je istraga za još jedno lice čiji identitet ne bih još da otkrivam. Dakle, to bi za sada bilo sedam lica koja su lišena života na surov način – rekao je advokat Ivan Ninić.