PROGOVORIO O DALILINOM RAZOČERENJU U NJEGA Đedović otkrio zašto je vodio dvostruku igru!

Marko Đedović, poznat po svom britkom jeziku, osvojio je 17.mesto u “Zadruzi 5”, te je sada za Pink.rs progovorio o gorućim temama koje tresu region, prokmentarisao je razočaranje Dalile Dragojević , a nije zaobišao ni temu raskida svog druga Frana Pujasa sa pevačicom Elenom Kitić.

Aleksandar Jovanović Cile

Marko Đedović

Šta misliš o plasmanima?

– Negde što mi je najdraže bilo, jeste Sandra Rešić. Sve ostalo mi je očekivano, možda su čak bolje plasirani određeni ljudi, nego što sam očekivao da će biti – rekao je Marko na samom početku.

Dalila je danas izjavila da je razočarana kad je videla šta si ti pričao o njoj iza leđa, da si jednu priču pričao njoj, drugu Caru, a treću njima zajedno. Šta misliš o tome?


IDEM KOD HODŽE DA MI SKINE DALILINU MAGIJU Dejan Dragojević za Informer otkrio planove nakon pobede u “Zadruzi 5”!

IDEM KOD HODŽE DA MI SKINE DALILINU MAGIJU Dejan Dragojević za Informer otkrio planove nakon pobede u Zadruzi 5!


DENIZ DEJM LJUBI BIVŠU ZADRUGARKU U USTA! Šok scena na žurci u Šimanovcima – evo ko je u pitanju! (VIDEO)

DENIZ DEJM LJUBI BIVŠU ZADRUGARKU U USTA! Šok scena na žurci u Šimanovcima - evo ko je u pitanju! (VIDEO)

– Dalila je znala da pričam jednu njima zajedno, drugu njoj posebno, jer zna da bi izbio haos. Dalila se samo pravi luda, verovatno joj treba još malo pumpe oko svega. Vrlo rado ću sa njom razgovarati o čemu se tu radi. Što se tiče njenog razočaranja, ne znam šta bih rekao, ona je bila vrlo upućena u mnoge stvari. Što se tiče sa strane, bolje i tako, jer jednom kad sam za stolom rekao vezano za Anđela, ispala je opšta frka, pa je onda bilo: “Što pričaš?”. Samostalno nastupam i u svemu sam bitan ja. Ja se nikada nisam delio, ne znam kako nije zahvalna zbog takvih stvari, jer da sam rekao sve to pred Filipom, imali bi mnogo više problema – rekao je Đedović.

Očekuješ li da će njena i Filipova veza potrajati?

Aleksandar Jovanović Cile

Marko Đedović

– Ja sam bio neko ko je bio za da oni izađu zajedno, ruku pod ruku, pa da probaju napolju. Nisu okolnosti iste ovde i napolju. Ne može Dejan da sedne sa njima za sto. Ne znam da li su zajedno. Drago mi je, to što Dalila priča, ne misli, verujem da kad me bude videla da će se srdačno pozdraviti, a i da neće – rekao je Marko.

Klip sa picom i Dejanom je napravio haos, je l’ si ga pogledao i kako komentarišeš?

– Jesam. Ti idioti koji montiraju klipove i kao: “Osveta”. Za šta osveta majmuni? Za to što sam mu želeo isto što i porodica. Isključujem Dejana iz svega ovoga. Dva dana sam bio tužan, nisam bio besan. Moj unutrašnji osećaj je bio da je jako tužan i izbegavao sam kontakt sa njim. Nekako mi je i njegova reakcija bila čudna – rekao je Đedović.

Da li si se čuo sa Dejanom nakon svega?

– Nisam, čuo sam se sa Davidom, stalno se čujemo. Ima on previše problema, koji su nastali njegovom voljom – rekao je Marko.

Kako si reagovao na raskid Frana i Elene i njegove afere sa Sandrom Čaprić?

– Što se tiče njihovog raskida, šta da ti kažem, deca. Oni se zabavljaju, pa se rastaju. Ona je meni delovala kao fina i pristojna devojka i njihova veza isto. Jedino što mi se nije sviđalo jeste to kao: “Ajde da krijemo”, šta da krijete? Šta je sramota biti sa Elenom ili sa Franom? A što se tiče afere sa Sandrom Čaprić, totalna budalaština, bespotrebna neka stvar, pritom bespotrebna priča i za medije – rekao je Marko.

Da li imaš neke detalje o aferi Maje i Pece?

– Dopisivao sam se sa Majom. Kada sam dao izjavu da, što se Pece tiče, to jeste katastrofa sa te muške strane, ali što se tiče njihovog drugarstva, ja sam rekao: “Ako je moglo da se dogodi sa majkom, zašto se čudiš sad za drugaricu”. Ako je neko bio u vezi sa tvojom majkom, ne možeš biti sa njim u se**ualnom odnosima i da rađaš dete. Ko se maća latio, od mača i strada – rekao je Marko.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežamaInformer / infomart