PRINCIP NEGE NAKON DEPILACIJE! Kozmetičarka za Informer.rs otkriva KAKO da najbrže UMIRITE KOŽU!

Kada je o depilaciji reč, koliko će vaša koža biti iziritirana zavisi kako od samog tretmana, tako i od vaše osetljivosti.

Ipak, nema sumnje da, za koju god vrstu depilacije da se odlučite, hladnim, toplim voskom ili možda šećernom pastom, koža će svakako biti upaljena određeni vremenski period.

Kako biste ublažili upalu, kozmetičarka Violeta Ruljić za čitateljke portala Informer.rs predlaže sledeće:

– Za početak, bilo bi dobro da izbegavate depilaciju tik pre ili nakon ciklusa, s obzirom na to da su žene u tom periodu najosetljivije, pa će i bol, ali i iritacija biti izraženiji. Kako biste smirile potencijalnu upalu ili nadraženost kože, preporučujem da mažete kantarionovo ulje. Ova biljka ima izraženo antibakterijsko dejstvo i prirodni je antiseptik. Ulje kantariona se koristi već godinama kao prirodni lek za lečenje rana, opekotina i posekotina, pa samim tim nema sumnje da će pomoći i nakon depilacije – ističe Violeta.


ŠOK OTKRIĆE U GAZI! Nećete verovati šta je pronađeno na GRADILIŠTU – naučnici IZNENAĐENI (FOTO)PAS je mirno spavao, a onda je osetio nešto ISPOD UVA! Evo ko mu se UŠUNJAO dok je sanjao (VIDEO)

PAS je mirno spavao, a onda je osetio nešto ISPOD UVA! Evo ko mu se UŠUNJAO dok je sanjao (VIDEO)

Pratite nas na društvenim mrežama