PREVASPITAĆEMO SRBE SA BRAĆOM HRVATIMA: Ukrajinski poslanik preti: VUČIĆU, OSVETIĆEMO SE!

On je na Telegramu napisao da će se Ukrajina osvetiti (za šta?, zbog čega?) Srbiji i njenom lideru, a da će im u tome pomoći Zagreb.

On je nagovestio da Ukrajina zajedno sa Hrvatskom blokirati ulazak Srbije u Evropsku uniju.

Srbiju, zajedno sa njenim predsednikom, sigurno nećemo zaboraviti. A onda će biti zanimljivo da gledamo Srbiju od šest miliona stanovnika i njenu želju da uđe u EU. Mislim da ćemo sa braćom Hrvatima to posmatrati i pamtiti, pamtiti, pamtiti. Proces prevaspitavanja je težak i biće neprijatan za Srbe, ali mi to možemo – napisao je ukrajinski poslanik.

Foto: printscreen

Ovaj bi da “prevaspita Srbe”: Aleksej Gončarenko

Podsetimo, ranije je predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio da će ruski predsednik Vladimir Putin u jednom trenutku specijalne vojne operacije uputiti ponudu Zapadu, a ako je Zapad ne prihvati, nastupiće pakao.

Takođe je kazao da ceo zapadni svet preko Ukrajinaca ratuje sa Rusima.

Ruski mediji, portali i televizijske emisije, prenele su juče kao glavnu vest reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića, o situaciji o Ukrajini.

Vučićeve izjave analizirali su i na ruskom Prvom kanalu.

Tamo su analitičari uporedili izjave Vučića i reči generalnog sekretara NATO Jensa Stoltenberga, te istakli da je Vučić “normalni Evropejac”, a Stoltenberg “atlantista koga nije briga za Evropu”.
Republika / infomart