Predstavljene pogodnosti i programi podsticaja za investicije i zapošljavanje u 2022. godini! Goran Vesić sa privrednicima u Mladenovcu! (VIDEO)

Danas je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić razgovarao sa privrednicima Mladenovca. Na sastanku su predstavljene pogodnosti i programi podsticaja za investicije i zapošljavanje u 2022. godini.

Danas u Mladenovcu, na sastanku, razgovarao sam s privrednicima da vidimo šta možemo da uradimo za njih. Važno je da naglasim da u ovo nestabilno vreme u Evropi, Srbija ima mir i stabilnost, pre svega privrednu stabilnost. Privredna stabilnost znači i svaku drugu stabilnost. Štitimo industriju, štitimo privredu i radna mesta. Na taj način obezbeđujemo dalji razvoj Srbije i povećavamo bruto domaći proizvod – rekao je Vesić i dodao:

Verujem da svim merama koje je Vlada donela, kao i grad Beograd, uspevamo da sačuvamo stabilnost.  Mladenovac i sve druge prigradske opštine u Beogradu se tretiraju kao posebna zona kada su u pitanju podsticaji za privredu, kako bi mogli da dobiju bolji podsticaj.  Razgovarali smo i o tome kakve će sve velike investicije biti u samom Mladenovcu, Lazarevcu i okolini, jer samo tako Beograd pobeđuje.

Bonus video:
REPUBLIKA