PRED MEČ SA RADNIČKIM! Iz Humske stiglo VAŽNO obaveštenje, a tiče se Sparte!

Posle velike pobede nad Spartom u pragu, u šesnaestini finala Lige konferencija nad Spartom u Pragu, fudbaleri Partizana dočekuju Radnički iz Kragujevca na stadionu u Humskoj.

Tim povodom, crno-beli su izdali važno obaveštenje, koje prenosimo u celosti:

– U utakmici koja se u okviru 23. kola Superlige Srbije za sezonu 2021/22 igra u nedelju 20.02.2022. od 15 časova i 30 minuta, odlučeno je da ulaz na ovaj meč bude besplatan, s tim da svi gledaoci moraju da imaju svoju ulaznicu.

Besplatne ulaznice se mogu preuzeti od petka 18.februara od 12 časova na prodajnim mestima: – Ticketline Shop Novi Beograd – Mercator Centar Beograd (Bulevar umetnosti 4, radno vreme 10:00 – 18:00h) – Ticketline Voždovac – Stadion shopping center (Zaplanjska 32 Beograd – Voždovac na info pultu tržnog centra, radno vreme 10:00 – 21:00h).


LOPTA NASTAVLJA DA SE KOTRLJA U SUPERLIGI! Zvezda gostuje Proleteru, Partizan dočekuje Radnički!VRBA POSLE PORAZA OD PARTIZANA: Nezadovoljan sam! SVE SE PRETVORILO U TUČU!

VRBA POSLE PORAZA OD PARTIZANA: Nezadovoljan sam! SVE SE PRETVORILO U TUČU!

Podela besplatnih ulaznica na blagajnama stadiona Partizan počinje u nedelju 20.02.2022. od 10 časova i trajaće do početka utakmice.

NAPOMENA: Na dan utakmice preuzimanje besplatnih ulaznica ISKLJUČIVO na blagajnama stadiona FK PARTIZAN POSEBNA NAPOMENA: U NEDELJU 20.02.2022. NA BLAGAJNAMA STADIONA PARTIZAN, U TERMINU PODELE BESPLATNIH ULAZNICA ZA UTAKMICU FK PARTIZAN – FK RADNIČKI 1923 BIĆE OMOGUĆENA I PRODAJA ULAZNICA ZA UTAKMICU FK PARTIZAN – AC SPARTA SPRAG.

Jedna osoba može preuzeti najviše 4 ulaznice uz lični identifikacioni dokument sa fotografijom i matičnim brojem. Shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, lica mlađa od 16 godina ne mogu sama kupiti ulaznicu niti biti na stadionu bez pratioca – stoji u objavi Partizana.

Pratite nas na društvenim mrežama