Pred majku nisam smela da izaem…

Showbiz vesti

Glumica Lidija Vukievi u 59. godini izgleda zanosno i mnoge ene bi joj pozavidele na izgledu. Kako kae, ne voli teretanu, a za njen izgled zasluna je iskljuivo genetika. Priznaje da bi volela da joj se sinovi uskoro oene, ali da ni tada nee prestati da ivi ivot punim pluima.

Foto: Tv Prva

.

“Imala sam majku, profesorku knjievnosti, koja je veoma vodila rauna o sebi, najpre o nezi i higijeni lica i tela. Prenela je to na mene i moju sestru. Ne seam se da sam ikada, jo od srednje kole, legla a da nisam skinula minku. Mama mi nije dozvoljavala da se minkam do studija, ali krema za lice bila mi je obavezna jer sam se ugledala na nju. I kad sam postala majka, mama mi je uvek govorila da se ujutru malo naminkam, makar rumenilo”, rekla je glumica za asopis “Lena”, pa dodala:

“Na moje pitanje emu to kad ne izlazim rekla mi je: ‘Moda e potar da zazvoni! ena uvek treba da bude doterana’. Pred majku nisam smela da izaem bilo kako. Vie sam se plaila ta e ona da mi kae nego deko! I danas ne izlazim iz kue dok ne stavim ru i rumenilo.”

“Teka minka mi ide na ivce. Kad bih se privatno toliko minkala izgubila bih identitet. Moje oi su tople. im stavim vetake trepavice izgledam opasno, kao da sam ljuta. Menja me, a ja elim da budem ono to jesam”, prenosi Blic.Prva / infomart