Potpuno šokirala ISTINOM, njena ćerka se ZALEDILA!


Gostujući kod Snežane Dakić u emisiji “Male stvari”, Jelena Bačić Alimpić otvorila je dušu i govorila o teškim situacijama u kojima se našla tokom svoje karijere, kao i o roditeljstvu i vaspitanju dece.

Tokom razgovora voditeljka je iznenadila istakavši da njena majka nije bila uzor koji je pri vaspitanju ćerke Dunje i sina Marka želela da sledi:

– Zaista sam se trudila da decu pravilno usmeravam, oni su čestiti i izuzetno vaspitani i ozbiljni mladi ljudi i oni su moj ponos, ja nisam mama žrtva. Mogu reći da sam dobra mama i ne govorim ovo u kontekstu žrtve, jer je moja majka to stalno radila. Čitavog života je bila žrtva. Ja nisam. Ja sam želela svoju decu, ja ih obožavam – ispričala je nekadašnja voditeljka u pomenutoj emisiji i napomenula kako je svojoj deci sve pružila iz ogromne ljubavi, a ne iz žrtve.

– Čim ti zaličim na moju majku, lupi mi šamar – rekla je književnica svojoj ćerki i dodala kako joj neizmerno znači podrška koju je od svojih najbližih imala tokom stresnih situacija u karijeri:

– Imala sam kredit za stan na moje ime, dvoje dece koje školujem, došla sam kući jednog dana i rekla suprugu i deci da ne mogu više, da ću dati otkaz ili ću umreti! Osećam se kao raspolućena, kao da ne mogu.

Suprug i sin su se složili i ponudili opciju da se proda stan, isplati kredit i uzme manji, a Dunja, ćerka Jelene Bačić Alimpić odreagovala je na način na koji bi svaka majka poželela:

–Meni je važno da ti budes srećna – bila je jasna naslednica.

foto: Instagram

Bonus video:

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)

Espreso / Infomark