POSLE NIZA GODINA OTKRIVENA ŠOKANTNA ISTINA O TANJI BOŠKOVIĆ:Krila da je zaprosio sin koleginice,RAZLIKA 4 DECENIJE


Foto: Print Screen Youtube/Govornica

Da je zaprošena Tanja Bošković saznalo se iz kadrova jednog od retkih i dragocenih intervjua koje je glumica dala za televiziju. Naime, povodom pomenutog razgovora dramska umetnica ugostila je popularnu TV ekipu u svom domu i nije propustila da sa njima i gledaocima podeli priče iz prošlosti.

Uspomenu koja joj je posebno u srcu, a stoji na Tanjinom zidu dnevnog boravka uramljena, ona je zarad TV emisije skinula i objasnila da je reč o jedinoj njenoj prosidbi u životu, ako se naravno izuzmu predstave, serije i filmovi. Prosac joj je, kako je istakla, bio sin glumice Danice Maksimović, danas vrlo uspešan reditelj Miloš Lolić, koji je tada imao svega sedam godina, a glumicu je pitao da postane njegova žena putem crteža. Dok je demonstrirala kako poklon povodom veridbe izgleda Boškovićeva se našalila:

– Imam crno na belo da sam zaprošena, šta mi treba više.

Zaprošena Tanja Bošković više nikada tokom života nije bila. Sa scenaristom i rediteljem Dejanom Kraklajićem izrodila je čak i decu, živela dugi niz godina sa njim pod istim krovom malo u Srbiji malo u Americi, ipak ono čuveno pitanje: Hoćeš li da se udaš za mene?” od njega nikada nije čula, a nije ga izgovorio niti jedan njen izabranik posle toga.

Bonus video:

SCENIRANJE 22.05.2022. TANJA BOŠKOVIĆ

01:29:56

SCENIRANJE 22.05.2022. TANJA BOŠKOVIĆ

(Espreso/Story)

Espreso / Infomark