Poremetio joj san jačinom, krenulo OBRAĐIVANJE!


OŽENJENI PEVAČ PRIŠAO LJUBAVNICI SA LEĐA I KRENUO DA RADI OVO: Poremetio joj san jačinom, krenulo OBRAĐIVANJE!

Foto: Printscreen Zadruga

Veliki šef je zadrugarima pustio muziku kako bi se lakše probudili. S obzirom da je u Zadruzi nedelja dan za odmor, Veliki šef je zadugarima dopustio da spavaju celo jutro i tek sada ih probudio ali ovaj put sa stranom muzikom koju nisu očekivali!

I dok je Sale Luks bio najveseliji zadrugar, pevač Nikola Grujić Gruja je dohvatio svoju ljubavnicu Milanu Šarac Mimu i počeo da je ljubi po vratu!

Podsetimo, pevačeva supruga Ljilja je otkrila da ga i dalje čeka u njegovoj kući.

Inače, Ljiljana Grujić je poručila Milani Šarac da ne odustaje od supruga Nikole Grujića i da ga čeka da izađe, a zadrugari su to osudili.

Sinoć su zadrugari bili u prilici da se vide i čuju sa svojim najmilijima, a Mima Šarac se uputila ka govornici kako bi se čula sa svojom podrškom.

– Volimo te, ali moram ovo da ti kažem. Ti moraš da se skloniš od Gruje, prekini svaki komunikaciju sa njim, njega čeka žena kod kuće. Svi te gledamo, bili smo besni na tebe, ali nema veze. Znaš koliko je baba bila ljuta, a ona se razočarala jer te nije tako vaspitala. Ne brini se mi smo svi tu, ali ne podržavamo. Grujina žena se javila Luki i rekla mu je da čeka Gruju – rekla je Mimi maćeha.

Bonus video:

KORAĆEVA I DAVID PONOVO OČI U OČI! Nakon raskida PRVI PUT sedeli za istim stolom, a evo šta je Dragojević radio!

00:14

KORAĆEVA I DAVID PONOVO OČI U OČI! Nakon raskida PRVI PUT sedeli za istim stolom, a evo šta je Dragojević radio!

(Espreso)

ESPRESO