POMAMA ZA KARTAMA! Svi žele da gledaju 166. “večiti” derbi – biće 40.000 navijača!

Crvena zvezda mora da ide na sve ili ništa, za razliku od Partizana koji nema potrebu da se zaleće. Partizan u ovaj susret 25. kola ulazi sa 65 bodova, pet više od večitog rivala.

Crveno-beli bi eventualnim trijumfom u meču 24. kola prišli na dva boda zaostatka za Partizanom i tako bi se u potpunosti vratili u borbu za titulu. S druge strane, ekipa Aleksandra Stanojevića bi pobedom otišla na čak plus osam, čime bi trka za zvanje šampiona Srbije bila najverovatnije gotova.

Remi bi svakako više odgovarao gostujućoj ekipi, s obzirom na to da je trenutna razlika između dva najveća srpska kluba pet bodova u korist Partizana, a do kraja ima još 14 kola.

Interesovanje za susret je veliko i očekuje se da bude na tribinama oko 40.000 gledalaca, a bilo bi ih svakako i više da nema bezbednosnih ograničenja.

Za dan utakmice ostavljeno je da se proda još samo 500 ulaznica, koje će bez sumnje brzo biti razgrabljene.


BIĆE PAKLENA ATMOSFERA NA MARAKANI, ŽELIMO DUPLU KRUNU! Zvezdin štoper ZAGRMEO pred “večiti derbi”!USIJANJE! NAJVEĆI MEČ SRPSKOG FUDBALA NA “MARAKANI”! Večiti derbi na sve ili ništa!

USIJANJE! NAJVEĆI MEČ SRPSKOG FUDBALA NA MARAKANI! Večiti derbi na sve ili ništa!

U proteklom kolu, crno-beli su pobedili Radnički iz Kragujevca sa 2:0, a potom su u Ligi konferencija na svom terenu završili uspešno posao protiv praške Sparte (2:1).

Crvena zvezda je u prošlom kolu bila bolja od Proletera u Novom Sadu, 2:1.

Pratite nas na društvenim mrežamaINFORMER