POKAZALA JE PREKO KAKVIH STVARI MI MOŽE PREĆI Car progovorio od Dalilinoj lojalnosti, pa ipak izabrao ovu zadrugarku!

U toku je sastanak, a zadrugari biraju najlojalniju i najnelojalniju osobu. Ovonedeljni vođa Dejan Dragojević dao je reč Dalili Dragojević.

Printscreen You Tube

Matora je lojalna u prijateljstvu i u ljubavnim odnosima, najsrećnija bih bila kad bi našla osobu koja će da joj uzvrati. Anđela je od početka bila odana i verna samo jednom muškarcu i držala isti stav. Juče si me izvlačila iz kreveta i danas opet, to su stvari koje pamtim. Najnelojalnija osoba će biti neko kome je bilo posvećeno pet meseci ljubavi i prijateljstva i sve je to uništila, a to je za mene MC Aleks – rekla je Dalila.

Reč je dobio Filip Car.

Printscreen You Tube

Dalila je pokazala koliko je lojalna i odana, preko kakvih stvari mi može preći. Znam koliko misli o budnućnosti sa mnom, a ne veruje da je to mogu da ispunim, a trudi se. Navešću Anđelu, jer sam video koliko poštovanja pružaš Mateji, koliko se držiš samo njega, to mi se jako sviđa. Sale kad si mi napravio ono ispao si mi nelojalan, a to mi je najgore kad mi je neko drag i blizak. Isto ću da navedem MC Aleks, ispao sam 1000 puta nelojalan prema osoba koje su me više volele i mnogo više rizikovale, a ja sam ispao najgori. Izabraću tebe samo jer sam rekao Dalili da treba da priđeš Matoroj, gurnućeš je u rukverc i dati lažnu nadu. Treba ono što osećaš da kažeš – pričao je Filip.

Ja sam to uradio da li je Maja ili nije, ja bih voleo da moja devojka ode i da se ispostavi – pravdao se Luks.

Printscreen You Tube

Izdvojiću Đedovića. Bezveze mi je da navodim Gruju, ali navešću Sandija, zbog Stefana Karića – rekao je Dejan.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU “ZADRUGARI NA SKENERU”:

Pratite nas na društvenim mrežama