Pevač nije uspeo da sakrije razočarenje zbog lošeg plasmana!


SVILAR RONIO SUZE ZBOG EVROVIZIJE: Pevač nije uspeo da sakrije razočarenje zbog lošeg plasmana!

Dušan Svilar, Foto: Youtube Printscreen/RTS

Nekadašnji pobednik „Zvezda Granda“, Dušan Svilar okušao je sreću i prijavio se na „Izbor za pesmu Evrovizije 22“ u nadi da će predstavljati Srbiju na predstojećem takmičenju u Torinu. Iako je pred sam nastup bio euforičan, Svilar se nije plasirao u finale, a kako izvor sa lica mesta saznaje, on je to veoma emotivno doživeo, pa je čak u jednom trenutku i zaplakao.

Dušan Svilar
foto: Printscreen/instagram

– Dušan je sve nade polagao u ovo takmičenje, naporno je vežbao, dugo je radio na pesmi i potrudio se oko celokupnog nastupa. Iako je konkurencija bila velika, on je bio uveren da će se plasirati u finale – rekao je izvor na samom početku razgovora, i otkrio kako je pevač reagovao kada je saznao da je za njega takmičenje završeno.

– Kada nije čuo svoje ime među finalistima, bio je, blago rečeno, šokiran. Iznenadio se, i nije uspeo da sakrije razočaranje. Čitav njegov tim, svi saradnici su bili ubeđeni da ne postoji ni minimalna šansa da Svilar ne uđe u finale, a kada su videli Dušanovu reakciju, još više su pobesneli. Pokušali su da ga smire, ali on je bio vidno uznemiren i tužan. Odmah po proglašenju je napustio zgradu RTS-a, a čak je u jednom trenutku i zaplakao – rekao je za kraj izvor koji je bio na licu mesta.

Dušan Svilar
foto: Printscreen/instagram

Pevač ističe da je, uprkos svemu, zadovoljan svojim nastupom.

– Da bi bio pobednik ovakvog takmičenja, moraš imati dosta faktora, nije potreban samo dobar glas. Ne znam šta je tačno izostalo u mom nastupu, ali takve stvari se dešavaju, kako u sportu, tako i u muzici. Nisam razočaran, mnogo više su iznenađeni i razočarani svi oko mene – rekao je Svilar, koji nije želeo da otkrije koga podržava u finalnoj večeri.

– Ne želim to da kažem, pevači su dosta sujetni – rekao je za svoje kolege pevač, koji je na kraju ipak otkrio da podržava grupu kojoj je, kao i njemu, tekst za pesmu pisao Momčilo Bajagić Bajaga.

– Grupa „Biber“ mi je favorit – rekao je on za kraj.

Iako se javnosti predstavio kada se najpre takmičio, a potom i pobedio na takmičenju „Zvezde Granda“, Svilar je otkrio da nije u kontaktu sa Sašom Popovićem.

– Nismo se čuli, ne znam što bih se čuo Popovićem – rekao je on.

Bonus video:

Dušan Svilar pred nastup na pesmi Evrovizije

02:17

Dušan Svilar pred nastup na pesmi Evrovizije

(Espreso)

Espreso / Infomark