OVO JE SESTRA DEJANA DRAGOJEVIĆA! Nisu bili u dobrim odnosima, a evo kako je prošao njihov susret u Veterniku! (FOTO)

Poznato je da Dejan nije bio u dobrim odnosima sa majkom Biljanom i bratom Davidom, ali i sa sestrom Suzanom, koja se retko pojavljuje u javnosti.

Kako je Suzana ranije izjavila, Dejan je navodno poslao inspekciju u lokal od kog je ona živela, nakon čega su zaratili i više nisu bili u kontaktu.

Ipak, da je sada sve u redu, svedoči i to da je Suzana u Veterniku dočekala Dejana raširenih ruku, a momenat kada se cela porodica ponovo okupila zabeležile su i naše kamere.

Zoran Sinko

Suzana, Dejan i David Dragojević

 Donekle sam i bila spremna da mu oprostim sve, ali posle poziva inspekciji da dođe u giros, od kog je i on živeo, jeste dno dna. To mu nikad neću oprostiti, za mene Dejan više ne postoji. To što imamo istu krv ne znači ništa ako je neko pokvaren. Sve ima svoje granice, pa tako i moja tolerancija. Pre rijalitija bili smo normalna porodica. I da kažem, ne postoji lako zarađen novac, svi misle da uđu i zarade laku lovu u rijalitiju, a niko ne pita koliko mogu da izgube. Mi smo sve izgubili – napisala je Suzana tada dok je on bio u “Parovima.”.


ZOLA PROGOVORIO O ULASKU U ZADRUGU 6! Evo šta je rekao! (VIDEO)

ZOLA PROGOVORIO O ULASKU U ZADRUGU 6! Evo šta je rekao! (VIDEO)


OTKRILA DETALJE INTIMNOG ODNOSA SA SANJOM STANKOVIĆ Matora odbrusila bivšoj devojci na prozivke!

OTKRILA DETALJE INTIMNOG ODNOSA SA SANJOM STANKOVIĆ Matora odbrusila bivšoj devojci na prozivke!

Dejan Dragojević je tokom boravka u “Zadruzi 5” stavio tačku na brak sa Dalilom Dragojević koja ga je javno prevarila sa Filipom Carem. Dragojević je uspeo da se izbori do samog superfinala, a na kraju je u borbi sa Dalilom Dragojević osvojio prvo mesto u Pinkovom rijalitiju i nagradu od 50.000 evra.

Dejan Živančević

Dejan Dragojević pobednik “Zadruge 5”

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežamaInformer / infomart