Ovo je baba koja je DILOVALA HEROIN u Krnjači! Komšije u šoku

 

Pripadnici Policijske stanice Palilula upali su u Jovankinu kuću po dojavi, baš kada je svojim “mušterijama” prodavala heroin.

– Obavljen je i pretres kuće, pomoćnih prostorija i dvorišta i nađeno je tri kesice heroina oko 120 grama, kao i vagica za precizno merenje, 168.000 dinara i 175.000 evra, za koje se sumnja da potiču od prodaje droge – navodi MUP u saopštenju.

Kod Lj.K. i R.K. pronađene su dve kesice sa manjom količinom heroina, koje su verovatno kupile od Jovanke. Svima je određen pritvor do 48 sati.

Jovankine komšije u Krnjači potpuno su zatečene vešću da je starica, koju dugo poznaju, dilovala drogu.

– Nikad to ne bih rekao za nju. Cela njena porodica je divna. Jovanka je bila fina prema svima. Naravno da nismo znali čime se bavi, a verujem da su se zato držali na distanci od svih suseda. Sigurno nisu hteli da budu bliski sa nekim kako se ne bi pročulo čime se Jovanka bavi. Koga god da pitate po komšiluku za nju niko neće znati ništa detaljno da vam kaže. Samo smo po umrlici primetili da joj je ćerka preminula u oktobru – navodi jedan stanar Jovankine ulice za Srpski telegraf.

Jovanka D. juče je saslušana u Višem javnom tužilaštvu, a tereti se za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, za koje je zaprećena kazna od dve do 12 godina zatvora.

Kivni na novinare

Dok su naši reporteri u neverici zagledali staričinu kuću na sprat okrečenu u roze i dvorište u kojoj je ljuljaška za bebe, odjednom je iz nje istrčala nepoznata žena i besno pojurila ka našoj ekipi kao da je želela da izazove neki obračun, ali se povukla kada je videla da su otišli.

 
Republika / infomark