OVAKO JE ALEKSANDRA SMUVALA BOGATOG BIZNISMENA Subotićku je zvao zbog posla, a onda se rodila ljubav!

Aleksandra Subotić i Petar Raspopović pre emotivne veze imali su prvo poslovnu saradnju. Nakon što je izašla iz “Zadruge”, Subotićka se posvetila svom Instagram profilu, preko kojeg je počela da radi i zarađuje novac.

Između ostalog, nju su angažovali da reklamira obuću i garderobu koju upravo Raspopović dovozi iz Kine u Srbiju.

printscreen

Aleksandra Subotić i Predrag Peca Raspopović

Aleksandra je nakon skandaloznog raskida sa Davidom Dragojevićem pokušala da se posveti sebi i trudila se da radi i zarađuje što više. Tako je prihvatala oberučke sve ponude koje je dobijala za reklamiranje preko Instagrama, ali nije ni slutila da će se zaljubiti u jednog od svojih klijenata. Kada je video slike, Petar je odmah bacio oko na nju i odlučio da želi da je upozna. On je imao sve što je Sandri trebalo u tom trenutku, bio je pun razumevanja za nju, pažljiv i brižan. Brzo su otpočeli vezu, a kasnije su dobili i dete – otkrio je Pecin prijatelj za Kurir.

Hvalila se luksuzom Subotićka uživala u Pecinom bogatstvu


NJEGOVI POSTUPCI GOVORE O NJEMU Milica Veselinović progovorila o svom učešču u “Zadruzi” i Mensuru, evo šta kaže o njegovim aferama!

NJEGOVI POSTUPCI GOVORE O NJEMU Milica Veselinović progovorila o svom učešču u Zadruzi i Mensuru, evo šta kaže o njegovim aferama!


ANDREA BOČELI NASTUPA PRED 3.500 LJUDI! Tenor nastupa u Beogradu u pratnji 80 muzičara, a evo kako će izgedati bina!

ANDREA BOČELI NASTUPA PRED 3.500 LJUDI! Tenor nastupa u Beogradu u pratnji 80 muzičara, a evo kako će izgedati bina!

printscreen

Aleksandra Subotić i Predrag Peca Raspopović

Aleksandra se ubrzo nakon što je otpočela vezu sa Petrom preselila u njegovu vilu u Ledincima, blizu Novog Sada. Peca se potrudio da ugodi svojoj mladoj izabranici, ispunjavao je svaki njen hir, a u velikom dvorištu pored ogromnog bazena posadio je palme. Aleksandra se u to vreme često hvalila na Instagramu životom na visokoj nozi, pa je tako jednom prilikom pratiocima pokazala krš u kući, naglašavajući kako čeka da joj dođu žene koje će joj srediti stan. U to vreme mnogi Subotićkini pratioci komentarisali su da je pored Pece postala još razmaženija jer je izjavila da je dobila ličnog vozača bez obzira na to što ima položeno.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežamaInformer / infomart