OVAKO Džulija Roberts održava savršenu linijU! Ne odriče se HLEBA i ugljenih hidrata, a KEKSIĆI su joj OMILJENA namirnica

Džulija Roberts je jedna od najlepših i najpopularnijih glumica na svetu, pa stoga i ne čudi što mnoge zanima kako upravo ona održava svoj izgled i tako zanosnu figuru u 55. godini.

Ono što će većinu sigurno začuditi jeste činjenica da se Džulija zapravo ne odriče ugljenih hidrata, koje mnogi smatraju “pogubnim za telo”. 

Ona je jednom prilikom za “The Independant” izjavila kako jednostavno ne može da ima ishranu bez ugljenih hidrata, jer ne može da se odrekne hleba. Uz pomoć nutricionistkinje Keri Viat, Robertsova je odlučila da uvede izbalansiranu ishranu, a upravo je Keri otkrila šta to sve podrazumeva:

– Za doručak je to domaća granola, bobičasto voće i jogurt ili mafin od šargarepe i banane, kao i sveža papaja sa jogurtom.


IDEALNA ZA DORUČAK! Brzinska PROJA kakvu još niste probali – prste da poližete!KO BI REKAO! NAJZABAVNIJA AKTIVNOST sagoreva NAJVIŠE kalorija – NE, NIJE ono na šta ste prvo pomislili!

KO BI REKAO! NAJZABAVNIJA AKTIVNOST sagoreva NAJVIŠE kalorija - NE, NIJE ono na šta ste prvo pomislili!

Za ručak je na meniju pečena palenta sa artičokama ili pita od spanaća sa pšeničnim pilavom. A za večeru najčešće jede losos sa korom od đumbira, sa kinoom i kineskim povrćem ili brancin sa salsom od crnog graška i šparglama. Omiljena poslastica ove zvezde je keks.

Reuters

Džulija Roberts

– Jer nikad nisam jela keks koji mi se nije svideo – priznala je Džulija. 

 Kada se radi o vežbanju, Džulija priznaje da nije ljubitelj, ali da voli kako se oseća posle treninga:

– Dostignuće, bistrina, energija, snaga, radost… to su sve stvari koje dajem sebi kroz vežbanje i to mogu da osetim kroz sve što radim. 

Glumica takođe ima i svog trenera, Keti Kaler, koja je za “Elle” svojevremeno otkrila kako se glumica snalazila za vežbanje, dok je putovala svetom kada je snimala film “Jedi, moli, voli”:

– Radili smo 20 do 40 minuta aerobika i do 40 minuta telesnih vežbi – iskoraci, trbušnjaci, daske, sklekovi.

Pratite nas na društvenim mrežama