Site icon INFOMARK

OSMOGODIŠNJAKINJE DEČIJA KOLICA ZAMENILE INVALIDSKIM! Pomozimo Tijani i Emiliji slanjem 97 na 2407

Tijana i Emilija Mojsilović su rođene hitnim carskim rezom u šestom mesecu održavane blizanačke trudnoće. Odmah po rođenju su reanimirane, a prve dane života su provele u inkubatoru. Tada im je uspostavljena dijagnoza – cerebralna paraliza.

Foto: Fondacija Humanost bez granica

Tijana i Emilija Mojsilović

Roditelji su uz puno ljubavi, dugogodišnjim i mukotrpnim radom sa obe ćerke uspeli da one danas imaju motorni napredak, samostalno sede, a Emilija čak i pravi svoje prve korake uz pomoć hodalice. Vole da se druže i mentalno su očuvane. Idu u osnovnu školu, velike su maze i veoma drage. Imaju ogromnu želju i volju da se igraju sa svojim vršnjacima.

Foto: Fondacija Humanost bez granica

Tijana i Emilija Mojsilović

Kako bi Tijana i Emilija napredovale i iskoristile svoj pun potencijal potrebna im je naša pomoć. One imaju jedna drugu, a starija sestra im je najveća podrška i uzor. Sredstva su potrebna za transplantacije matičnim ćelijama u inostranstvu, laboratorijske analize, suplemente, defektološke i logopedske tretmane, fizikalne terapije, rehabilitacije u banjskim uslovima, medicinska pomagala, medicinski potrošni materijal, kao i za putne troškove i smeštaj.

Foto: Fondacija Humanost bez granica

Tijana i Emilija Mojsilović

Porodica nije u mogućnosti da sama finansira neophodne tretmane i ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu Tijani i Emiliji za bolju budućnost, tako što će preko FONDACIJE – humanost bez granica, poslati SMS sa brojem 97 na 2407. Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko PayPal-a.

Cena SMS-a iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS-a, Yettel, A1 i Globaltel mreže.
Republika / infomart

Exit mobile version