Ono to ole radi Vesni bi retko koji mukarac uradio (VIDEO)

Showbiz vesti

Vesna i ole ogani vae za jedan od najskladnijih parova na estradi, mada pojedini mediji neuspeno pokuavaju da im narue mir i odnos.

.

Ipak, estradno-brani par ne mari mnogo za to, a svoje pratioce na drutenim mreama redovno obavetavaju o svakom segmentu njihovih ivota. Budui da vae za jedan od najzgodnijih parova, svi vole da vide Vesnu i oleta u plesakoj akciji ili u kupaim kostimima.

.

Tako su ovoga puta poastili fanove sa nekoliko fotografija sa letovanja, ali posebnu panju privukao je Vesnin snimak na kojem joj ole, go do pojasa, donosi kafu u krevet.

“Super model”, “Maneken da bude”, “Kako dobro izgleda”, “ole car, a ti njegova carica”, neki su od komentara pratioca koji nisu mogli da ostanu imuni ni na oletov gest, ali i na izvajano telo koje ima i u sedmoj deceniji.

.

Inae, ovaj video osvanuo je i na TikTok-u, gde pevaica vai za jednu od popularnijih. Kako je nedavno izjavila, zbog toga veoma vodi rauna o tome ta e objaviti.

“Ja sam javna linost i odgovorna sam za ono to izgovaram na drutvenim mreama. Mene na TikTok-u prate deca od 10 godina, moram da budem glas razuma”, istakla je pevaica i dodala da njen i oletov sin nije oduevljen to mu se mama snima za drutvene mree.

“ini mi se da su mi ole i sin najvei kritiari. Kad ja preguram njih dvojicu i njihove komentare, meni hejteri na drutenim mreama ne mogu nita (smeh). Nije lako sa mukarcima, a ni sa enama preko 40 godina”, izjavila je nedavno za Grand Online.Prva / infomart