“On sve izvrea u ali, a u stvari sve tako misli”

Showbiz vesti

Proteklog vikenda scenu “Zvezda Granda” su krasile i takmiarke Maja Milutinovi, iz Cecinog tima, i Sanja Savi kojoj je mentor Dragan Stojkovi Bosanac.

Foto: Prva TV

.

Maja je tokom izvoenja prve numere “Ako je vredilo ita” pokupila simpatije tri lana irija te su usledili tasteri podrke od strane ora, Viki i Milija.

Velika sluajnost je da su obe devojke kao drugu numeru kojom e se predstaviti upravo izabrale Brenine pesme, i svojim nastupima razmrdale iri.

Koliko je iri bio oduevljen, u prilog tome govori krajnji rezultat, obe su osvojile svih est glasova.

Kao i obino usledilo je preglasavanje u kome je apsolutnu prednost dobila takmiarka iz Svetlaninog tima dobivi pet tastera, dok je Ana Bekuta svoj glas dala Sanji.

“Oni glasaju protiv mene, nemoj sreo moja da obraa panju jer si bila avion pevaki. Jedino Bekuta ovde ima sluha”, poruio je Boske svojoj takmiarki te se potom naalio kada je re o Cecinoj kandidatkinji.

“to se mene tie ja ti ne bih dao glas, napravila si kiks. alim se naravno, obe su odline”, obratio se Maji.Meutim njegov komentar izazvao je bunt od strane Viki Miljkovi, koja tvrdi da je kumina takmiarka mnogo dominantnija na sceni.

“Ma jeste, on sve u ali pa privali. On izvrea sve u ali, a u stvari sve tako misli”, bunila se Violeta, prenosi grand.online.

Kako je Mili podrao takmiarku iz Cecinog tima i izneo par kritika na raun druge takmiarke, izrevoltirani Bosanac imao je da porui samo jedno.

“Ceco, dobra si ti ispala, ivu glavu si spasila”, aludirao je ne njenu nekadanju saradnju sa Milijem.

Veina lanova irija bila je saglasna u tome da je energinija i vedrija bila Maja te je iz tog razloga dobila prednost.

S obzirom da je Bekuta jedina bila suprotnog miljenja, bio je red i na njeno obrazloenje.

“Majo svakako si bila dominantna, ali moj glas je bio za Sanju jer od poetka volim put kojim ide i pesme koje bira, otpevala si jako emotivno”, zakljuila je Ana.

Kako obino biva, poslednju re imao je Saa Popovi koji je za obe takmiarke imao samo rei hvale.

“Sanja iznenaujue si dobra, Majo ubija!”, poruio je devojkama.