On je dečko Lidije Vukićević


Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dečko Lidije Vukićević godinama unazad vešto krije svoj identitet, ali ono što je poznato je da je reč o slikaru iz Italije, sa kojim uspešno održava vezu na daljinu.

Iako je domaćoj javnosti njegov identitet još uvek nepoznat, dve decenije mlađi, dečko Lidije Vukićević posle duže vremena uneo je radost u njen život i kako glumica priznaje uživa u svakom trenutku koji provedu zajedno.

– Mlađi partner mi je uneo novu radost. Bio mi je potreban neko sličan, ne verujem u ono da se suprotnosti privlače. Meni ne treba smirivanje, već da me partner prati na mojoj talasnoj dužini. Ko god je pokušao da me spusti na zemlju, sam je završio spušten, mnogo niže od mene – govorila je atraktivna glumica koja je svojevremeno otkrila da je reč o italijanskom slikaru, sa kojim uživa u ljubavi na daljinu:

– Viđamo se povremeno. Volim ljubavi na daljinu, nikad ne mogu da dosade, uvek vam je lepo, uželite se jedno drugog. I svaki put kad se vidimo kao da je prvi. Kad ste neprestano zajedno, mnoge stvari se ogole, na površinu izađe i nešto što možda ne biste želeli. Navika ubija ljubav. Kad mi partner postane kao brat, vreme je za odlazak. Pošto smo oboje umetnici, odlično se razumemo. O selidbi u Italiju ne razmišljam, tipična sam žena za ovo podneblje.

Godinama sam živela u Holandiji i Turskoj, i shvatila da najviše volim Srbiju, da mi je ovde najlepše. Mogu da otputujem, ali se vraćam jer se ovde najbolje osećam – rekla je tada, međutim, izgleda da su se tokom poslednje posete emotivnom partneru u Italiji otvorile neke nove poslovne mogućnosti budući da je tamo pokrenula novi biznis.

Bonus video:

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso / Gloria)

Espreso / Infomark