Održao dobru lekciju ostalima, pogrešio je u POTERI, ali nije odustao!


Foto: Printscreen/Youtube

Kviz Potera uvek privlači pažnju javnosti jer se stalno dešava nešto zanimljivo. Da li su u pitanju takmičari ili izbor pitanja ili sam voditelj, ali uvek bude nešto što privuče pažnju. Ovog puta glavni junak je bio Jovan Memedović.

Našao se u maloj neprilici prilikom izgovaranja teških reči, ali kako to obično biva, izvukao se na šmekerski i šarmantan način.

Još preko dana su izašla najave za novu Poteru u kojoj smo mogli da vidimo i sporno pitanje, ali i Memedovićevo nesnalaženje koje je odmah skrenulo pažnju.

Pitanje je glasilo – Ako je u Lomambi zakonodavna, u kom gradu se nalazi izvršna vlast Esvatinija? Pa su ponuđeni odgovori bili – Mbabaneu; Bandar Seri Begavanu; Belmopanu.

Čak je i Memedović na svom instagramu podelio ovu najavu i mislili smo da će sve ostati na ovome.

Nije tajna i mnogi takmičari su posle učešća u Poteri pričali da se mnogo puta desi da se snimanje prekine a pitanja vrate na početak čitanja. To je normalna stvar, izgubi se koncentracija, a i ostanu uvek zabavni blooper snimci kao ovaj gore. Međutim, kad smo pogledali konačno izdanje nove epizode Potere, imali smo šta da vidimo. Pola ovog Memedovićevog nesnalaženja je ostalo u epizodi.

Vraćao se voditelj dva puta (a verovatno i više) na čitanje ovog pitanja kao i na čitanje odgovora ovih afričkih toponima. Mnoge njegove kolege bi tražile da se ovi snimci izbace (i verovatno zakopaju ili spale) ali ne i proslavljeni voditelj Potere koji je ovo zadražao i u finalnoj montaži i zbog toga mu svi skidamo kapu. Još jednom je pokazao da je jedan od najboljih u svom poslu na ovim prostorima.

(Kurir.rs/Noizz.rs)

Bonus video:

Pevačica Džamala o ratu u Ukrajni

00:25

Pevačica Džamala o ratu u Ukrajni


Kurir