OD SUTRA nova cena ulaznica za Lovefest REKORDNO INTERESOVANJE za jubilarno izdanje festivala!


Zato će već od sutra 15. jula u ponoć karta poskupeti, a svi oni koji još uvek nisu obezbedili svoje mesto na Lovefestu imaju još samo 24 sata da to urade po posebnoj ceni i uštede više od 40%.

Ulaznice po povlašćenim cenama moguće je kupiti na sajtu lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Tickets.rs i Gigstixa. Akcija u okviru koje je za tri kupljene ulaznice četvrta besplatna biće dostupna do isteka zaliha, a čitav kontigent je gotovo rasprodat.

Veliko b2b iznenađenje 18. jula Jubilarno izdanje Lovefesta doživeće spektakularnu završnicu, jer nas na legendarnoj Fire bini očekuje trosatni najjači svetski back to back set, a publika će 18. jula imati priliku da konačno
sazna o kome je reč.

U Vrnjačku Banju stižu kultna svetska imena elektronske muzike među kojima su Marco Carola, Jamie Jones, Joseph Capriati, Kollektiv Turmstrasse, William
Djoko, Danny Tenaglia, trenutno jedan od najpopularnijih di-džejeva Folamour, Kolsh, kao i Sonja Mooner i Archie Hamilton.

foto: Promo

Beogradski sindikat, Senidah i Hladno stižu na Live Stage
Čuveni zagrebački rok bend Hladno pivo otvoriće petnaesto izdanje festivala. Iste večeri na Live binu stižu i Kanda, Kodža i Nebojša. Kultni sastav Beogradski sindikat po prvi put dolazi na Lovefest u Vrnjačku Banju, gde će posle velikog koncerta na Tašu imati svoj debi pred Lovefest publikom. Beefeater Live bina ugostiće ovaj legendardni sastav drugog festivalskog
dana u petak 5. avgusta, a iste večeri nastupiće i omiljeni dvojac Lovefest publike Prti Bee Gee.

Sada već internacionalno poznata muzička zvezda, Senidah ovog leta zatvara jubilarno festivalsko izdanje.
Još malo mesta u Lovefest KAMPU Jubilarno izdanje Lovefesta obeležilo je i veliko interesovanje za festivalski kamp, a budući da su mesta ograničena, veliki broj ulaznica već je rasprodat.

Lovefest kamp će ove godine ponovo biti smešten u prirodi i veoma blizu festivalske lokacije, a više informacija o kampu, lokaciji, kao i kako do ulaznica, možete naći na sajtu www.lovefest.rs .

(Espreso)

Espreso / Infomark