“Od jutra do sutra” SVAKOG dana na Prvoj od 20.00

Showbiz vesti

Najgledanija i najdugovenija serija u Srbiji “Igra sudbine” koja je osvojila srca milionskog auditorijuma odlazi na zasluenu pauzu, a umesto nje od 20.00 Prva TV emitovae popularnu telenovelu “Od jutra do sutra”.

Foto: Prva TV/Printscreen

.

Glumci “Igre sudbine” ve vie od dve i po godine vredno rade kako bi gledaocima Prve televizije priutili svakodnevno uivanje kraj malih ekrana. Ova oaravajua telenovela dri rekord kao domaa serija sa najveim brojem proizvedenih epizoda, ali na tome sjajna ekipa nee stati.

Foto: Prva TV/Printscreen

Foto: Prva TV/Printscreen

.

Iako odlaze na kratku pauzu, pripreme su ve u toku za nastavak nove sezone koja nas oekuje od 15. decembra, a koja e vernoj publici doneti pregrt novih neoekivanih obrta intriga I skandala, ali iznad svega nastaviti da istie porodine i prijateljske odnose, ljubav i najistije emocije.

Ova uzbudljiva drama nastavie da ivi svoj ivot uskoro na Prvoj, a do tada gledaoci e uivati u jednako popularnoj seriji “Od jutra do sutra” u dva termina.

Od ponedeljka, 21. novembra svakog radnog dana od 20.00 prikazivae se po dve epizode “Od jutra do sutra”, dok e se vikendom emitovati jedna epizoda od 20.00.Prva / infomart