obuca milana milosevica


Foto: Kristijana Ćaćić

Voditelj Milan Milošević postao je glavna tema javnosti kada se pojavio u superfinalnoj noći u šljokičastom odelu i svojim svečanim stajlingom ostavio sve bez daha!

Veliku pažnju su tada privukle i njegove šljokičave cipele, koje su, kako smo saznali rađene samo za njega. Milan važi za osobu od stila i uvek zna kako da privuče pažnju na sebe, a tako je bilo i pre par dana.

Milan je više puta govorio da je veliki ljubitelj mode, a danas je i objavio svoj cipelarnik. Kako nam se on nije javljao, pitali smo njegovog prijatelja sve što nas zanima u vezi ovog famoznog cipelarnika koji je prepun unikatne obuće.

“Jao, pa o tome bih mogao da vam pričam par sati, Milan je lud za obućom! Cela jedna prostorija je samo za njegove cipele, patike, papuče, čizme… Baš je lud za tim. Verovatno ima oko 300 pari obuće, jednom smo brojali, ali se računica izgubila jer on stalno daje obuću koju ne nosi, kako komšijama tako i ljudima kojima je potrebna. Ma, to nije ni stara obuća, nego on stalno nešto kupuje novo, pa ne stigne da nosi, sve je nošeno jednom ili dva puta. On baš čuva obuću, pa videli ste kako izgleda cipelarnik”, rekao je Milanov prijatelj za Espreso pa dodao:

Milan Miloševic
foto: Instagram printscreen/milanmilosevic_official

“One cipele za finale je tražio specijalno da budu napravljene za njega jer je hteo da se slažu uz odelo. Ceo je bio u šljokicama, a to je Milan, sve mu dobro stoji, on zna da nosi te ludačke kombinacije”, otkrio je naš izvor pa patosirao sve izjavom:

“Sve pare potroši na modiranje, tek da mu vidite i garderober…”

Bonus video:

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso / Milica Stanimirović)

Espreso / Infomark