NOVAKOVA ODLUKA JE UŽASNA! Nekadašnja šampionka zatečena!

Šriverova je u dublu osvojila čak 21. grend slem trofej, a u singlu 1984. bila je treća igračica sveta. Smatra da prvi teniser sveta čvrsto stoji iza svojih principa. 

Nadam se da bi prava osoba od poverenja, koja je stručnjak za nauku i medicinu, a verovatno bi morala da bude iz Srbije, mogla da sedne i pokaže Novaku, odnosno da ga provede kroz sve korake koji nauku i medicinu čine pouzdanim i sigurnim u stavljanje u njegovo telo – istakla je nekadašnja šampionka i dodala:

Tanjug/AP

 

Njegova odluka je užasna za tenis. Nije dobra ni za njega. Očigledno je da on čvrsto stoji kada su u pitanju njegova ubeđenja i principi oko unošenja nečega što bi moglo da povredi njegovo telo. Bilo bi dobro čuti njegovo obrazloženje na neki način, ali to onda postavlja i više pitanja. Najveće od njih je da li će on zaista imati otvoren um da se vakciniše kasnije ako mu dokažu da je vakcina bezbedna.

Đoković je istakao da nije antivakser i da podržava vakcinu, ali i pravo pojedinca u slobodu izbora.


DEBAKL, SUNOVRAT… Đoković ne igra u Americi, na Rolan Garosu, Vimbldonu…. GUBI PRVO MESTO!

DEBAKL, SUNOVRAT... Đoković ne igra u Americi, na Rolan Garosu, Vimbldonu.... GUBI PRVO MESTO!


ENGLEZI, SRAM VAS BILO! Šire laži! Bezobrazluk, baš ih briga za Novakove reči!

ENGLEZI, SRAM VAS BILO! Šire laži! Bezobrazluk, baš ih briga za Novakove reči!

Tanjug/AP

 

Nole kaže da pokušava da bude u skladu sa svojim telom koliko je god to moguće, ali je i dalje otvorenog uma što se tiče vakcine.

– I dalje razmatram mogućnost vakcinacije zato što svi zajedno pokušavamo da pronađemo rešenje za korona virus. Nikada nisam bio protiv vakcinacije, razumem šta se dešava i nadam se da ćemo pobediti virus.