NIKOLINA PIŠEK PODNELA TUŽBU PROTIV MIŠE GROFA ZA NASILJE U PORODICI!


Nakon smrti Vidoja Ristovića, njegova udovica Nikolina Pišek i otac Miša Grof ušli su u žestoko medijsko prepucavanje, koje će epilog dobiti na sudu!

Hrvatski advokat Silvije Hraste, koji zastupa Nikolinu, potvrdio je da je protiv Miše Grofa pokrenut kazneni postupak zbog nasilja u porodici! Pored toga, on je otkrio da je u Srbiji pokrenuta ostavinska rasprava vezana za imovinu, sa kojom Miša Grof nema ništa.

– Pokrenut je i ostavinski postupak iza Vidoja Ristovića, a s obzirom na to da se njegova imovina tamo nalazi. Ta imovina nema veze s imovinom njegovog oca. Ne samo da sam sada advokat Nikoline Ristović nego sam u proteklih godinu dana i sarađivao s pokojnim Vidojem i imam saznanja o njegovim poslovnim aktivnostima, a koje nemaju veze s porodičnom imovinom. Imamo informacije kod koga i gde je ta imovina – ispričao je advokat voditeljke za hrvatski RTL.

Osim toga, podnete su i pritužbe ombudsmanu za ljudska prava, ombudsmanu za ravnopravnost i ombudsmanu za prava dece.

I sama Nikolina je pre nekoliko dana najavila da će se ovim slučajem nadalje baviti njeni advokati.

– Moji advokati će se uskoro svima obratiti, i to sa dokazima, za razliku od uvaženog Grofa. Zatvor bi mi bio raj i lakše bih ga podnela u odnosu na ovo što poslednjih sedmica doživljavam od svog svekra. Ne smem ni da napišem šta bi Vidoje uradio kada bi video postupke svog oca, ali istina će na kraju izaći na videlo i sve će se saznati – izjavila je prethodno.

Podsetimo, Miša Grof je Nikolinu javno optužio za smrt svog sina i, nakon ovih njenih reči, najavio kontratužbu.

foto: © ATA Images

Bonus video:

Najtužnija scena na groblju: Miša Grof i Nikolina Pišek zagrljeni i u suzama

01:35

Najtužnija scena na groblju: Miša Grof i Nikolina Pišek zagrljeni i u suzama

(Espreso/RTL)

Espreso / Infomark