Nikola Djuricko detinjstvo


Foto: instagram/printscreen

Fotografija glumca iz ranog detinjstva mnoge je raznežila.

Popularni glumac imao je povoda za slavlje, a pored toga što sve više privlači pažnju svetskih medija, fotografija njega iz detinjstva, kojom je obeležio svoj rođendan ne prestaje da se komentariše.

Nikola Đuričko
foto: instagram/printscreen

Naime, Đuričko je proslavio 48. rođendan, a objavom fotke iz ranog detinjstva na kojoj pozira sa ogromnim naočarima i uz osmeh mnoge je šarmirao.

Čestitke su samo pristizale, a neki od komentara su i kako ga na osnovu ovih fotografija niko nikada ne bi prepoznao.

Nikola ne prestaje da niže uspehe, a da je njegov glumački talenat neosporan dokaz je i uloga ruskog švercera Jurija u trenutno najpopularnijoj Netfliksovoj seriji “Stranger Things” za koju američka javnost ima samo reči hvale.

Naime, pored toga što lagano osvaja Holivud, nova uloga u planetarno popularnoj seriji donela mu je i nova poznanstva, ali i oduševljenje svetskih kolega, koji su iznenađeni njegovim talentom.

Među njima je i Vinona Rajder, koja u seriji glumi Džojs, pa je na pitanje magazina “Kolajder”, pričala o atmosferi na snimanju, a dotakla se i našeg glumca:

Bret Gelman takođe je napoemnio da je Đuričko “genije komedije”,dok Dejvid Harbr potvrđuje sve što su njegove kolege rekle.

Đuričko u seriji igra Rusa Jurija, koji je veoma važan za razvoj čitave priče. Prvi deo četvrte sezone popularne serije se pojavio na striming servisu, dok se drugi deo očekuje ove godine na leto.

Bonus video:

NIKOLA ĐURIČKO U CRNOJ ODORI SA MASKOM NA PLAŽI: Glumac u neprepoznatljivom izdanju pokazao da je ovladao NOVOM veštinom!

00:15

NIKOLA ĐURIČKO U CRNOJ ODORI SA MASKOM NA PLAŽI: Glumac u neprepoznatljivom izdanju pokazao da je ovladao NOVOM veštinom!

(Espreso)

Espreso / Infomark