Nije shvatala zbog čega joj se brak brzo rasturio, a onda je ubrzo saznala SUROVU istinu u NOVINAMA


Nikita Moreno, shvatila je nakon dve i po godine od razvoda, zbog čega se njen brak raspao.

Pročitajte još: Devojka kosu nije prala ŠEST GODINA: Razlog zbog kog je to uradila je NEVEROVATAN (VIDEO)

Žena je ostala zapanjena saznanjem kada je u novinama pročitala da se njen bivši suprug Robert Palmer, venčao pred 25 ljudi sa Loren Malin, koju je upoznao u njujorškoj teretani, a vezu je započeo u januaru 2017. godine, dok su njih dvoje još uvek bili u braku.

Članak u novinama sve joj je razjasnio

Nikita je ispričala da su prema članku Lauren i Robert vezu započeli dok su njih dvoje još uvek bili venčani. A ono što je najviše zabezeknulo ovu ženu je činjenica da je izjavio, da nikada nije bio oženjen. Razdvojili su se u martu 2017. a rezveli su se zvaničo 2018. Iako do tada nije znala zbog čega se njen brak raspao, članak u novinama sve joj je objasnio.

U saopštenju je detaljno opisano kako je Roberta i Laurenu povezala ljubav prema fitnesu. Setio se kako mu je 2017. godine, Lauren zapala za oko zbog svog fenomenalnog izgleda i zbog toga što je bila jedina žena koja je dizala tegove. Nakon pet meseci, počeli su da žive zajedno. Dve godine nakon zabavljanja, Robert je zaprosio Lauren i venčali su se 2. avgusta na maloj ceremoniji kojoj je prisustvovalo 25 ljudi.

Prema bivšoj supruzi, njih dvoje su se razdvojili dva meseca nakon što je Robert upoznao Loren. Nikita je rekla da su se ona i Robert upoznali 2013. godine, a da su se venčali dve godine nakon toga. Planirali su veliko venčanje 2017. godine, ali se to nije dogodilo. Stalno je govorio da mu treba malo prostora, često je putovao pre nego što je zatražio razvod. 

Pročitajte još: “Znali smo šta treba da uradimo”: Tri cimera su kupila stari kauč na rasprodaji, a ono što je usledilo ostavilo ih je BEZ TEKSTA (VIDEO)

 

Nakon što su priljatelji Nikite pročitali članak, pozvali su novine i rekli im da je Robert već bio oženjen. Ispravili su naslov, a Robert je prokomentarisao da se sa bivšom ženom rastao u prijateljskim odnosima i poželeo joj sve najbolje.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Novost / Infomark