NEVIĐENA SCENA NA MARAKANI! Stanković odbrusio Ivaniću… Moram da kažem, ne slažem sa Mićom…

Mirko Ivanić je pred meč sa Partizanom priznao da nije u sjajnoj formi trenutno, a trener Zvezde Dejan Stanković je to demantovao.

Ivanić je kritikovao svoje partije na početku prolećnog dela, a Stanković ga branio. Reako mu je da će golovi doći, jer Crvena zvezda stvara dovoljan broj šansi.

Starsportphoto

Mirko Ivanić

– Što se forme tiče, ja moram da kažem… Trenutno nisam zadovoljan formom, ovo kako sam odigrao prethodne tri utakmice, ali sam prezadovoljan kako sam trenirao i kako je ekipa izgleda na treninzima prethodne nedelje. To mi daje dodatni motiv, samopouzdanje i veru u sutrašnju utakmicu. Vidim da smo radili fantastično. Bilo je zadovoljstvo trenirati i pripremati se za ovu utakmicu. Spremni smo sigurno, to ćemo i pokazati sutra – istakao je Ivanić.

Starsportphoto

 

Odmah se reagovao trener Stanković, pa prokomentarisao Ivanićeve reči:


DELIJE GA NEĆE POREMETITI! Popović: Biće zvižduka, dobacivanja, probaću da se isključim!

DELIJE GA NEĆE POREMETITI! Popović: Biće zvižduka, dobacivanja, probaću da se isključim!


BIĆE PAKLENA ATMOSFERA NA MARAKANI, ŽELIMO DUPLU KRUNU! Zvezdin štoper ZAGRMEO pred “večiti derbi”!

BIĆE PAKLENA ATMOSFERA NA MARAKANI, ŽELIMO DUPLU KRUNU! Zvezdin štoper ZAGRMEO pred večiti derbi!

– Moram da kažem da se ne slažem sa Mićom, mi znamo kako smo radili. To što svako od nas očekuje da dominiramo, da od prvog minuta vodimo četiri ili pet prema nula. Na svakoj utakmici smo imali pregršt šansi. Mićko, jednom kad se otvori, biće sve ok – tešio je trener Ivanića. 

Starsportphoto

 

Ofanzivac crveno-belih upitan je da li bi on mogao da bude heroj, da ponovo prekid reši derbi.

Prekidi su definitivno važni. Nadam se da ću biti čovek odluke, ali jedini cilj je pobeda – ne stavljam akcenat na to ko će rešiti. Rešavao je Sale (Katai), rešavao sam ja, ima još igrača koji su davali golove Partizanu – dodao je Ivanić.

Pratite nas na društvenim mrežamaINFORMER