NERASKIDIVI ASTRO PAROVI! Vole se bez obzira na sve!

Evo i koja su to.

Lav i Vaga

Lava i Vagu ispred svega veže prijateljstvo. Lav će se prema Vagi ponašati zaštitnički, ali često je nagle naravi. Pri tome će Vaga biti njegov glas razuma i savetnik.

Kada Lav oseti da mu Vaga nije potpuno posvećena i da postoji mogućnost da je gubi, pokušaće da je pridobije iznenađenjima. Njihove svađe su žustre, ali Lav će nakon toga Vagi dati vremena da razmisli i tako pokuša da spasi vezu.


NJIMA JE SVAKA VEZA KAO IZ BAJKE! Ova 4 horoskopska znaka imaju NAJVIŠE SREĆE u ljubavi!5 ZNAKOVA ĆE PLIVATI U PARAMA U MARTU! Lova do krova – a ovaj znak će dobiti POSAO PREKO VEZE

5 ZNAKOVA ĆE PLIVATI U PARAMA U MARTU! Lova do krova - a ovaj znak će dobiti POSAO PREKO VEZE

Shutterstock

Lava i Vagu ispred svega veže prijateljstvo

Devica i Vodolija

Devica i Vodolija imaju različite poglede na svet, ali njihova povezanost briše sve razlike. Problemi mogu nastati kada Devica zbog nečeg počne da prigovara. Vodoliji će to dosaditi pa će im raskid izgledati kao najbolje rešenje. Ali Devica i Vodolija ostaće i dalje u kontaktu pa će nakon nekog vremena početi da nedostaju jedno drugom. A kada se opet nađu, ostaće zajedno zauvek.

Strelac i Riba

Kada dođe do nesporazuma između Strelca i Ribe, oni će o tome pričati svima i tražiti podršku. Ipak, kasnije će patiti jedno za drugim i pokušati da ostvare kontakt. Na kraju odlučuju da daju šansu jedno drugome bez obzira na sve i njihov odnos postaje neraskidiv.

Pratite nas na društvenim mrežama