NEMAM KOMENTAR, NEMAM KOMENTAR… Veljko Paunović u klinču sa novinarima, 6 puta isti odgovor!

Reding je u očajnoj seriji, ne zna za pobedu još od novembra, a i navijači su tražili odlazak srpskog trenera Veljka  Paunovića.

Ipak, Paunović prekinuo dugačak niz od osam poraza  ali ni remi sa Piterboroom u 24. kolu Čempionšipa nije umirio pristalice Redinga koji traže ostavku srpskog trenera.

Novinari koji prate klub sa Madejski stadiona su uspeli da iznerviraju nekadašnjeg selektora omladinske reprezentacije Srbije. Konstantnim pitanjima o krizi i eventualno povlačenju su mu stali na žulj, da poslovično smireni Paunović uopšte nije hteo da im odgovara.

Lokalni GetReading prenosi detalje sa konferencije za medije posle meča na Veston Homs stadionu.  Postavljeno mu je šest pitanja i na svako je uzvratio skoro identično. Ovako je tekla konferencija za medije čoveka koji je sa omladinskom reprezentacijom Srbije bio prvak sveta 2015. godine:


HAOS U LONDONU! Mitrović dao gol, ali Fulam ostao bez pobede! Paunovićev Reding PONIŽENLUDNICA U ČEMPIONŠIPU! Fulam slavio bez Mitrovića, Reding poražen u goleadi

LUDNICA U ČEMPIONŠIPU! Fulam slavio bez Mitrovića, Reding poražen u goleadi

Da li ste ponudili ostavku?

– Nemam komentar.

Ima li istine u tim navodima (da je ponudio ostavku, op. aut.)?

– Nemam komentar.

Da li ste iznenađeni neprijatnom reakcijom navijača posle meča?

– Nemam komentar.

Očekujete li da budete na funkciji i protiv Prestona?

– Nemam komentar.

Da li ste iznenađeni što ste i dalje na klupi?

– Nemam komentar.

Imate li komentar o svojoj budućnosti?

– Ne!