NEMA DUBLJEG KANALA! Bivši zadrugar osudio Ša i njegov odnos sa Tarom: On je podeljena ličnost!

U novom izdanju emisije ”Pitam za druga” kod Stefana Kandića Kendija i Ane Radulović gost je pevač i bivši zadrugar Savo Perović, koji je ovom prilikom komentarisao sve aktuelnosti iz nikad turbulentnije, ”Zadruge 5”.

Ovom prilikom osvrnuo se na jednu od najintrigantnijih romansi tokom svih sezona najgledanijeg rijalitija, Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

Printscreen/You Tube

Ša je kao podeljena ličnost, jako voli kamere i da je u centru pažnje. Kada je izašao iz ”Zadruge 2”, ukapirao je da ništa nije uradio i nije bio primećen, samim tim je hteo da uđe u trojku i hteo je da ima vezu, jer je shvatio da najbolje prolaze veze. Nije ušao sa idejom da se razvede, ali je išao na sve ili ništa. Sa Tarom se zaigrao. Meni je sve ovo katastrofa, nemoguće je funkcionisati, prevelika je razlika 20 godina, stvarno mnogo. To je najveći problem između njih dvoje. Ovo kako se on sad ponaša, nema dalje, nema dubljeg kanala – priča Savo Perović.

Sa Tarom je verovatno biti lakše u vezi nego u sukobu, i ja bih pre sa njom bio u vezi nego u sukobu. Tako želi da ostane do kraja – zaključio je Savo.

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU “ZADRUGARI NA SKENERU”:

Pratite nas na društvenim mrežama