Nastradali Zoran imao RUPU na glavi! Sestrić jurio ubicu! Detalji svirepog zločina u Stepojevcu!

Zoran J. je krenuo sa prijateljem do kafane Tamnava na piće juče oko 18 časova, kažu prijatelji ubijenog.

Prijatelj je nekoliko sekundi pre Zorana prešao ulicu i seo u kafanu, ali Zorana nije bilo.

Zoran je, dok je prelazio ulicu na pešačkom prelazu, rukom pokazivao vozaču da prelazi ulicu i da se nalazi na pešačkom. Vozač ga je navodno zbog toga opsovao, a on mu je uzvratio psovku.

Ubijeni muškarac prelazio je ulicu na pešačkom prelazu, a semafor, kako tvrde meštani nije radio, jer se isključuje petkom popodne do ponedeljka ujutru.

Vozač je posle kraće rasprave parkirao svoj auto u ulicu pored, dok je za to vreme Zoran prešao ulicu i stao ispred kafane.

Miloš je došao do njega i nokautirao ga, posle čega je čovek pao na trotoar. Usled pada zadobio je rupu na glavu, najverovatnije od sitnih kamenčića i ćoška šahta, koji je bio u blizini.

Ljudi su odmah istrčali iz kafane, počeli su da ga polivaju, okrenuli su ga na stranu. Na žalost, pomoći mu nije bilo. Kako kažu Zoranovi prijatelji, nesrećni čovek bio je živ 5 – 6 minuta, a potom je preminuo.

Miloš N., kada ga je udario, seo je u auto i odvezao se. Zoranov sestrić Nikola bio je prisutan na licu mesta i odmah je krenuo za Milošem kolima. U jednom trenutku, stigao ga je i upitao “Što bežiš?”, hteo je i da mu otme ključeve auta.

Međutim, vozač je pobegao, a Nikola je nastavio da ga pratio do kuće. Miloš je ubrzo pobegao i od kuće.

Nikola je sve vreme bio na vezi sa policijom. Majka osumnjičenog, koja je posle svega isekla vene, nekoliko puta je zvala sina da se vrati, što je on na kraju i učinio.

Kako smo saznali, Zoran je bio domaćin, držao je krave, ovce, svinje, obrađivao je zemlju, imao je pečenjaru. Njegov sin je na moru i vraća se danas kući.
Republika / infomark