Nastavlja se snimanje serije Igra sudbine

Showbiz vesti

Za nekoliko dana nastavlja se snimanje nove sezone najgledanije serije „Igra sudbine“, kako bi gledaoci ve u decembru uplovili u nove avanture sa omiljenim glumcima.

Foto: Prva TV/Aleksandar Krstovi

.

Produkcija priprema izuzetno uzbudljiv nastavak sa sjajnim zapletima i obrtima. Prva televizija se uvek trudila da radi sa vrhunskim profesionalcima i da pomera granice u TV industriji naroito kada je u pitanju serijiski program u okviru kojeg je kreiran veliki broj sjajnih serija, meu kojima je „Igra sudbine“ svakako na prvom mestu, pa e tako biti i sada.

Kako bi unapredila kvalitet i gledanost serije koja je omiljena u gotovo svakom domu u Srbiji, Prva TV e zajedno sa uigranom ekipom “Igre sudbine” uneti sveinu i nastaviti da stvara magiju koja svakog dana prikuje gledaoce za male ekrane.

Nastavak sezone donee neverovatne i neoekivane preokrete u ivotima porodica Kanaki i Oegovi, njihovih prijatelja i supranika. Uz stare likove, ljubavne strasti, intrige, porodine tajne, zavere, prijateljstva, od decembra bie iznenaenja kako u prii tako i u novim likovima.

Vai omiljeni glumci sa velikim ushienjem ekaju nastavak snimanja i obeavaju gledaocima sezonu najbolju do sada sa mnogo smeha, suza, uzbuenja i strepnji.Prva / infomart