Najsrećnije će biti Ribe, Vodolija i Strelac, a evo šta čeka ostale ZNAKE!

Za period od 28. februara do 6. marta zvezde su rekle neke zanimljive stvari. Najviše sreće će imati Ribe, Strelci i Vodolije, a evo šta očekuje ostale horoskopske znake.

foto: Profimedia

OVAN

LJUBAV: Nekima će se činiti da su prepoznali svoj ljubavni ideal koji su tražili, ali bi se sve u trenu moglo pokazati kao puka iluzija. Zato budite više na zemlji, a manje u oblacima. Tako ćete biti srećniji. Oni u vezama biće previše analitični prema partneru.

KARIJERA: Bićete izloženi brojnim kontaktima, a vaša sposobnost komunikacije povremeno će biti zbrkana. Potrudite se sve dobro organizovati i ako treba zapisati na papir. Najviše zato da ne ispadnete smešni ili neprofesionalni.

SAVET: Vežbajte jogu ili meditirajte.

horoskop, ovan
foto: Profimedia

BIK

LJUBAV: Najviše će vam odgovarati mir i povlačenje. Mnogi će vreme provoditi u vlastitom domu, a ako je voljena osoba uz njih, tim bolje. Oni koji su još sami prepuštaće se ljubavnim snovima. Njihova mašta kao da neće imati granice.

KARIJERA: Zaposleni u uslužnim delatnostima verojatno će morati da rade prekovremeno. I ostali će dosta raditi, te neće imati vremena ni za razmišljanje, ni za sagledavanje svoje pozicije. Uglavnom, većina stoji dobro jer imaju posla.

SAVET: Ponekad ćete se osećati kao da imate krila.

horoskop, bik
foto: Profimedia

BLIZANCI

LJUBAV: Ovih dana verovatno će mnogi od vas početi preterivati u uživanjima ili obratno, u suzdržanosti. Ili ćete svaki tren želeti biti s voljenom osobom, ili ćete težiti potpunoj samoći. Razmislite o sebi i o onom šta želite, te nađite ravnotežu.

KARIJERA: Svoj poslovni interes polako ćete prebacivati na nova područja, uglavnom iz struke. Verovatno će se ostvariti i zakonski temelji da možete zavrteti nešto što ste dugo čekali ili planirali. No idite polako, korak po korak.

SAVET: Prvo sagledajte s čim raspolažete.

horoskop, blizanci
foto: Profimedia

RAK

LJUBAV: Brige će ipak ostajati iza vas i partnera, a fokusiraćete se na to kako konstruktivno osnažiti svoj odnos. Biće još uvek malih provokacija, ali s njima ćete se nositi lakše. Na taj način uspećete da osvežite svoju vezu.

KARIJERA: Metoda da odjednom rešite više stvari samo će napraviti nepotrebnu zbrku. Još ćete morati rešavati posledice toga. Zato se priberite i sagledajte što je važnije, te odrađujte zadatke po njihovoj važnosti. Rezultati tada neće izostati.

SAVET: Ne postavljajte suvišna pitanja.

horoskop, rak
foto: Profimedia

LAV

LJUBAV: Verovatno ste očekivali nešto drugo od onog što živite i osećate, no to je samo delimična i prolazna zbrka s kojom se trebate suočiti na vešt način. Uz malo truda vi ćete izazove pretvoriti u veliku sreću za oboje.

KARIJERA: U poslu ćete se meriti s drugima, a povremeno i nadmudrivati. Ne insistirajte na svojim idejama, jer vas drugi ovaj put neće potpuno razumeti. Izdržite. Nećete čekati dugo. Vaši šefovi imaće velike apetite, ali vam se neće svideti.

SAVET: Opuštajte se uz dobru muziku.

horoskop, lav
foto: Profimedia

DEVICA

LJUBAV: Oslobodite se prevelikih ljubavnih očekivanja, jer vam pozicija planeta u tom smislu donosi male prilike. Nije doduše isključeno da se od svega razvije i dublji odnos, ali ne odmah. Zato budite mudri i staloženi koliko god možete.

KARIJERA: Nakon što ste rešili jedan problem, odsada ćete raditi s manje napetosti i s više prijatnosti. Ipak, i dalje će biti malih provokacija. Zato budite budni i oslonite se na vlastitu samokontrolu. Takođe ne postavljate suvišna pitanja.

SAVET: Prošetajte pre spavanja. San će biti kvalitetniji.

horoskop, devica
foto: Profimedia

VAGA

LJUBAV: Oni koji su još sami još uvek će čekati svog princa na belom konju, ali će polako shvatati da ga nema niotkuda. To će im verovatno doneti još poneku ljubavnu frustraciju ili okrenutost prema samima sebi. Neka preispitaju svoja očekivanja.

KARIJERA: Da bi poboljšali ono što radite, morate se otvoriti i više sarađivati s drugima. Stav da je neko bogom dan nije dobar, a pogotovo kad to mislite za sebe. Poradite na vlastitoj analizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše. Posebno ako ste šef.

SAVET: Neki će putovati. Veselite se.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

ŠKORPIJA

LJUBAV: Mnogi će proverenim potezima pokušati ispuniti svoja ljubavna očekivanja. Partner ili ona osoba koju pokušavaju osvojiti katkada će ih blokirati, ali ne trajnije. Biće uspona i padova, a samo od upornosti zavisi hoće li ostvariti svoj cilj.

KARIJERA: Nije potrebno žuriti niti otkrivati sve adute, jer se neke stvari još bistre. Nemojte se potpuno eksponirati, ali možete raditi u tišini i prema pravilima igre. Strpljivo čekajte svojih pet minuta. Ako vam je teško, nađite vedre ljude.

SAVET: Neki će se zainteresovati za fotografiju.

škorpija, horoskop
foto: Profimedia

STRELAC

LJUBAV: Prvi deo nedelje doneće poneku privatnu frustraciju ili prepreku za ljubav. Izdržite, a najviše zato što od sredine nedelje počinje povoljnije ljubavno razdoblje kad će stvari polako dolaziti na svoje mesto. Uz savet da ih ne forsirate.

KARIJERA: Doći će do poboljšanja u vašoj radnoj sferi. Neće to još biti bajka, ali biće sasvim vidljivo da se stvari počinju sređivati. Istovremeno ćete osetiti i kako vam se vraća snaga. Postajete učinkovitiji. Dobijate vizije.

SAVET: Sad znate kako se može živeti kvalitetnije.

horoskop, strelac
foto: Profimedia

JARAC

LJUBAV: Još par dana imaćete osećaj kao da vas ljubav mimoilaziti, no od sredine nedelje neke će prepreke jednostavno nestati. S druge strane, pojaviće se i izazovne situacije kad ćete biti u poziciji da branite ono što ste postigli.

KARIJERA: Intenziviraće se komunikacije i kontakti sa saradnicima iz drugih gradova. Možda ćete i putovati. Sve će vam podići samopouzdanje pa ćete raditi predanije i vući smelije poteze. Biće i onih koji će usavršavati jezike.

SAVET: Sve ćete se više kretati što je dobro.

horoskop, jarac
foto: Profimedia

VODOLIJA

LJUBAV: Opuštenost i neobaveznost biće vaši aduti za uspešno zavođenje osoba suprotnog pola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onom kog volite, a najviše zato da kasnije ne bi zažalili. Ljubav više nije daleko.

KARIJERA: Oni koji su se iskreno preispitali, znaju šta im je činiti i krenuće tim smerom. Isto bi im moglo doneti veliki napredak i otvaranje nekih vrata koja će se kasnije pokazati značajnijim nego što se to sada čini. Treba biti otvoren.

SAVET: Sarađujte sa neizbežnim.

horoskop, vodolija
foto: Profimedia

RIBE

LJUBAV: Oni koji vole, voleće intenzivno, a druga strana će im uzvraćati malo manje intenzivno. Ipak, neka prihvate ono što imaju, jer nismo svi u paru uvek u istoj fazi. Samci neka budu strpljivi jer ništa se ne događa preko noći.

KARIJERA: Verovatno ćete ići na sigurno jer će vam ne tako davna iskustva govoriti da tako postupate. Ipak, možete se ohrabriti i na smelije poteze. Nije sve tako teško kao što vi vidite. Biće nekih kolega koji će vam pružiti podršku, a to veseli.

SAVET: Moguća su prijatna putovanja.

horoskop, ribe
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Ehoroskop)

Bonus video:

Glumica naučila još jedan stari zanat

00:30

Glumica naučila još jedan stari zanat


Kurir
Kurir / infomart