Na estradi sve vrvi od preljuba, šokiraćete se ko je u pitanju


Rijaliti zvezde, Foto: Instragram

Bivša rijaliti učesnica Maja Marinković napravila je haos kada je uplovila u vezu sa nevenčanim suprugom Aleksandre Subotić, Petrom Raspopovićem.

Mnogi pričaju da se ovo samo dešava u rijaliti svetu, ali su se ovakve situacije dešavale i na estradi.

Milica Todorović
foto: Aleksandra Čolić

Milica Todorović, Jovana Pajić i Nenad Jovanović

Šuškalo se da su nekadašnje takmičarke “Zvezda Granda” imale ovo iskustvo kada je tada četrnaestogodišnja Milica ispala preljubnica. Ona je navodno smuvala Nenada iza Jovaninih leđa.

Vesna Đogani
foto: Youtube

Slađa Delibašić, Vesna Đogani i Đole Đogani

Vesnu je u svoju kuću navodno dovela upravo Slađa da bi joj kasnije Vesna preotela muža. Jednom prilikom Anabela Atijas je pričala o tome.

– Slađa je pokupila Vesnu ispod mosta, a onda se Đole njom oženio – rekla je jednom. Vesna je inače nastupala kao igračica sa Đoletom, pa uzela Slađi supruga.

Zorica Brunclik
foto: Youtube

Zorica Brunclik, Vesna Zmijanac i Miroljub Aranđelović Kemiš

Navodno je Zorica 1985. godine ušla u romansu sa Kemišom koji je tada bio sa Vesnom.

– Nudila sam da joj vratim Kemiša, uvek sam bila slaba prema njoj. Posle je ona preko svoje prve ljubavi slala gangstere da prebiju Kemišu prste da više ne bi mogao da svira – govorila je Zorica koja se sa Vesnom pomirila 2014. godine.

Goca Božinovska
foto: Damir Dervišagić, Privatna arhiva

Goca Božinovska, komšinica i Zoran Šijan

Navodno je Gocu Šijan prevario sa najboljom drugaricom i komšinicom s kojom je dobio i dete. Ona danas priča kako bi izdržavala Šijana i 10 žena samo da je živ. Goca je iz velike ljubavi sa Šijanom dobila dvoje dece – Mirka i Zoranu.

(Espreso/Telegraf)

Espreso / Infomark