MUŠKARCI NAORUŽANI DO ZUBA PUCAJU PO HORGOŠU! Ljudi se zabarikadirali u kućama, ne smeju napolje! POLICIJA ČEKA POJAČANJE! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Meštani Horgoša, mesta kod Kanjiže, prijavili su večeras da su čuli pucnje u selu, prenose lokalni mediji. Policija je obaveštena o incidentu i čeka pojačanje.

Na društvenoj mrežama pojavili su se snimci na kojima se čuju pucnji, a na nekima su navodno migranti koji sa oružjem trče po ulici.

 

 

To dokazuje i video snimak koji je snimio jedan meštanin i podeljen na društvenoj stranici „Horgos A mi falunk”, prenosi Magyarszo.

Ispod snimka nekoliko komentatora deli isto mišljenje, pa čak i dodaju da se plaše da budu na ulici zbog naoružanih migranata.

Kako se navodi na portalu Slobodni Mađar So (Szabad Magyar Szó), redakcija ovog medija dobila je snimak nadzorne kamere u centru naselja.

PanonRTV prenosi da su informaciju potvrdili i lokalni zvaničnici koji kažu da policija čeka pojačanje, ali da je situacija pod kontrolom. Snimak je, inače, kako se vidi sa nadzornih kamera, nastao večeras oko 18 sati.
Republika / infomark