Misterija CRKVE će nas sve mučiti danima, da li je moguće da je Petar Grašo to uradio?


AUUU ŠTA SE OTKRILO: Misterija CRKVE će nas sve mučiti danima, da li je moguće da je Petar Grašo to uradio?

Petar Grašo venčanje, Foto: Printscreen Instagram

Prošle subote u Splitu je održano famozno hrvatsko venčanje godine.

Petar Grašo konačno je izgovorio sudbonosno „da“, ali ne koleginici Danijeli Martinović, što su mnogi očekivali posle skoro dve i po decenije zabavljanja, već mladoj Hani Huljić, sa kojom je u vezi od prošle godine.

Inače, oglasila se Danijela Martinović, nakon što je njen bivši saputnik, Petar Grašo, sa kojim je provela preko 20 godina u vezi, oženio 15 godina mlađu, ćerku Tončija Huljića, Hanu Huljić.

Dok su mnogi pomislili da je Danijelino srce slomljeno, u intervjuu za „Story.hr“, umetnica je dala zagonetnu izjavu, nakon koje su se svi zapitali kako se zapravo oseća.

Naime, poznato je da je su Danijela i Grašo bili srodne duše dugi niz godina, a hladan tuš realnosti usledio je nakon njihovog raskida i početka veze muzičara i Hane. Ipak, kako je i uvek takva bila, Danijela je ostala dostojanstvena, nije dopustila sebi da javno pati, već je uzignute glave nastavila sa ličnim i poslovnim projektima, koji su joj u trenucima tuge bili motivacija da korača napred smelo.

– Vrlo je teško razlikovati šta je gubitak, a što dobitak jer ono što nam se u jednom trenu učini kao gubitak s vremenom postaje dobitak, a jednako tako i ono što nam je dobitak s vremenom možemo doživeti kao gubitak. To je čarolija vremena – rekla je Danije Martinović u intervjuu za pomenuti medij.

Nakon ovih njenih reči, jasno je da je vreme „učinilo svoje“, te da Danijela nema nameru da očajava već je skoncentrisana na budućnost i na to šta ona nosi.

Kada je reč o misteriji crkve, venčanje Petra Graša i Hane Huljić izazvalo je ogromno interesovanje javnosti, a posebno je zanimljivo to što su se na večnu ljubav zakleli u Crkvi svetog Donata, na istom mestu gde je to učinila i Danijela Martinović.

Naime, hrvatska pevačica se 1995. godine udala za muzičara Marka Perkovića Tompsona.

O braku nikada nije mnogo govorila za javnost, a krah ljubavi usledio je već posle tri godine. Na poništenje crkvenog braka čekali su nešto duže.

Danijela je posle razvoda počela da se zabavlja sa kolegom Petrom Grašom, i mada su ih mnogi, uzme li se u obzir ljubavni staž, videli pred oltarom, do toga ipak nije došlo.

Bonus video:

Petar Grašo otkrio šta misli o Tončiju Huljiću: On je jedan brilijantan čovek!

04:02

Petar Grašo otkrio šta misli o Tončiju Huljiću: On je jedan brilijantan čovek!

(Espreso)

Espreso / Infomark