Misica i Stefan se posvadjali


Stefan Karić je zauzeo 9. mesto u finalu “Zadruge 5”, koja se završila minulog vikenda, a malo po izlasku iz rijalitija posvađao se sa devojkom Jovanom Ljubisavljević, o čemu se naširoko priča.

Karić se sinoć na žurki povodom kraja “Zadruge” pojavio sa Jovanom, pa su se oboje dotakli njihove veze.

– Prva moć posle 10 meseci… (smeh) Ne znam šta da vam kažem, stvarno, neverovatan osećaj! Prelepo me je iznenadila, oduševila me je, ne verujem da je to uradila… Baloni, svećice, ne znam šta sve nije bilo… – kazao je Stefan Karić pred našim kamerama.

– Nedostajali smo mnogo jedno drugom, jedva smo čekali ovo! Ne odvajamo se – rekla je Jovana Ljubisavljević za “Blic”.

– Drago mi je da su ljudi prepoznali neke moje kvalitete. Priča sa Marijanom je takva glupost, ne interesuje me to. To je katastrofa priča, ništa nisu mogli loše da mi nađu, pa su se hvatali za pokrete, poglede, gluposti… – naveo je Stefan, koji je očigledno izgladio sve sa Jovanom, a ceo intervju sa oboje pogledajte u videu na početku teksta.

Podsetimo, tokom finalne noći “Zadruge 5” došlo je do svađe ovog para, kada su mislili da nema nikog oko njih. Iako se ne zna tačno razlog njihovog prepiranja, po gestikulaciji se jasno videlo da se svađaju. Ipak, može se pretpostaviti da je tema svađe navodna prevara Stefana Karića u “Zadruzi” sa Marijanom Zonjić. Jovana je sve vreme išla za Stefanom, dok je on pokušao da pobegne od nje. U jednom trenutku je čak pokušao da uđe u studio, a on mu nije dala, zatvorivši vrata, prenosi “Kurir”.

Bonus video:


02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)

Espreso / Infomark