“Miloš kaže da ga je Zoran prvi napao, pocepao mu majicu i psovao ga”


SLOBODAN Nastić, otac Miloša Nastića (22), koji je osumnjičen da je nakon rasprave na pešačkom prelazu u Stepojevcu udario u glavu Zorana J. (63), koji je ubrzo preminuo od zadobijenih povreda, kaže da njegov sin nikada nije bio problematičan.

Foto: m. Anđela

– Miloš je juče utrčao u kuću, bio je iscepan. Kada je ušao u kuću rekao je da ga juri neko u “BMV-u”. Mislio sam da se sa tim nekim iz auta zakačio. Izašao sam i pitao tog muškarca  šta je bilo, on se okrenuo i otišao – kaže Slobodan.

Miloš je kući više puta ispričao, kako tvrdi njegov otac, da je zakočio kada se čovek pojavio na pešačkom prelazu, kao i da mu je svirao.

– Čovek je počeo da ga psuje, njega i porodicu. Miloš se sa strane parkirao i upitao ga u čemu je problem, čovek ga je napao, pocepao mu majicu i psovao ga. Kada mu je pocepao majicu, Miloš ga je tada udario.

Kako kaže Slobodan, njegov sin pre toga je bio u “Kolubari”, na poslu, gde inače i radi.

– Miloš je rekao da je taj čovek bio pijan, jer se osećao na alkohol. Kada je taj čovek pao na trotoar, počeli su da iz kafane izlaze njegovi prijatelji, zbog čega se prepao i seo u auto i odvezao se.

“Supruga nije isekla vene”

Slobodan Nastić kaže da njegova žena nije isekla vene.

– NJoj jeste pozlilo kada je policija saopštila da je čovek kog je Miloš udario preminuo i kada su Nikolu uhapsili, ali nije isekla vene. Kod kuće je sada, jutros smo išli zajedno da završimo neke obaveze u Lazarevcu – rekao je Slobodan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Novosti /Infomark