MILIVOJEVIĆ ENGLEZIMA OTVORIO DUŠU O RATU I ZVEZDI: Sa četiri godine otac me poveo na DERBI! Bio sam među ULTRASIMA i tada zavoleo FUDBAL!

Pričao je nekadašnji reprezentativac Srbije kako je postao prvo fan, a tek kasnije igrač Crvene zvezde!

Starsportphoto

 

Sjajni vezista je otkrio da je imao četiri godine, kada ga je otac odveo da gleda derbi i to jubilarni 100. da se same utakmice ni ne seća.

U mojoj porodici je tradicija da navijamo za Crvenu zvezdu. Otac me je, zajedno sa šestoricom-sedmoricom prijatelja, doveo na stadion šest sati pre početka utakmice. Policajac mu je rekao: „Da li si ti normalan? Kako možeš da dođeš sa tako malim detetom na leđima“? Bili smo među Zvezdinim ultrasima, jer je moj otac bio strastveni navijač. Gledao sam utakmicu, ali je se ne sećam. Bio sam sa njim i zbog toga mi je sve ostalo urezano u sećanju- pričao je Milivojević.

Starsportphoto

 

Luka ne krije da je posle tog derbija baš zavoleo fudbal!


OVO JE MNOGIMA PROMAKLO! Dok su Delije VREĐALE Grobare, Borjan u četiri REČI pokazao koliki je ŠMEKER!

OVO JE MNOGIMA PROMAKLO! Dok su Delije VREĐALE Grobare, Borjan u četiri REČI pokazao koliki je ŠMEKER!


STANKOVIĆ: BILI SMO ISFRUSTRIRANI, A BORJAN MAESTRALAN!

STANKOVIĆ: BILI SMO ISFRUSTRIRANI, A BORJAN MAESTRALAN!

– Sve je bilo pozitivno, svi su bili srećni i možda zbog toga sve pamtim. Pogotovo kada si dečak jasno vidiš šta voliš, a šta ne, a fudbal mi je ušao u krv!

Reuters

 

Milivojević se prisetio i onih dana kada je NATO pakt bombardovao Srbiju.

– Sećam se dana kada je NATO počeo da bombarduje moju zemlju. Bio sam dečak i te godine sam krenuo u školu, ali pamtim tu konfuziju, paniku u narodu. Nisam razumeo zašto, šta se događa. Kada padne bomba i posle pričate sa ljudima shvatite da se to desilo samo dva kilometra od vaše kuće. Sećam se da i kada bih krenuo napolje da se igram sa drugarima, majka mi je uvek govorila da budem oprezan, ali nisam razumeo od čega. Za nas je to vremenom sve postalo normalno, a to normalno je značilo da nema škole, nema treninga, nema dovoljno hrane. Ali je uvek bilo – fudbala- pričao je Luka Milivojević.

Pratite nas na društvenim mrežamaINFORMER