mensur u semi sa marijanom


Marijana Zonjić progovorila je o pričama da je Mensur Ajdarpašić nakon superfinalne žurke otišao u njen stan i sa njom proveo ostatak noći

Mensur je nedavno gostovao u emisiji “Amidži šou”, a po Ajdarpašića su vozači došli na istu adresu na kojoj je Zonjićeva iznajmila stan.

Inače, u rijalitiju Marijana je priznala da su Ajdarpašić i ona imali intimne odnose, a kada su novinari pitali četvrtoplasiranog zadrugara o čemu se radi i ima li istine u svemu ovome, on je, kuneći su u majku, demantovao sve navode i ponudio da nas odvede u stan koji je on iznajmio po izlasku.

Ovim povodom oglasila se i Marijana, koja je istakla da su ona i Mensur sredili odnose na žurci nakon superfinala, ali da se tu priča završava.

– Ma kakvi, Mensur i ja smo samo sredili naše odnose na superfinalnoj žurci, a ja sam po završetku otišla u stan sama – izjavila je Zonjićeva, a o tome da je vozač po Mensura došao baš na adresi stana u kojem ona boravi nije želela mnogo da priča:

foto: Printscreen

– Ne želim da komentarišem ovu temu, samo ću reći da sam ja otkako sam izašla iz “Zadruge” bila sama i tako će ostati do daljneg – zaključuje Marijana.

Bonus video:

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso/Pink.rs)

Espreso / Infomark