MALI SENTA KAO MAFIJAŠ! U Tužilaštvo stigao u pratnji petorice inspektora: SVIMA ODUZETO ORUŽJE!

Prema informacijama našeg portala, Mali Senta je u pratnji inspektora 4. odeljenja, kojih je ovaj put bilo pet, jedan više nego na prethodnom saslušanju na kojem je Milenković odbio da odgovara na pitanja bez advokata.

Kako Republika saznaje, Milenkovićeve kolega imale su službeno oružje koje im je oduzeto prilokom ulaska u Palatu pravde.

Foto: E-Stock

 

Podsetimo, Više javno tužilaštvo nedavno je pozvalo na razgovor Milenkovića kako bi se bi se izjasnio na navode bivših visokih funkcionera MUP-a, uključujući i Dijanu Hrkalović.

Ističemo da se provere koje su u toku ne odnose na već procesuirane predmete, pa ni na predmet u javnosti poznat kao „Jovanjica“ – navodi se u saopštenju tužilaštva.

Iako se u Milenković prošle nedelje pojavio u zgradi Višeg javnog tužilaštva, on je odbio da odgovara na pitanja, obrazlažući svoju odluku činjenicom da neće da se izjašnjava bez advokata.

Sa druge strane, prema Zakoniku o krivičnom postupku, kada lice daje izjavu u svojstvu građanina, prisustvo advokata nije obavezno.
Republika / infomark