Majka UBIJENOG Siniše otkrila gde se mališani nalaze, i šta će biti sa njima

Inače, jezivi zločin otkriven je prošle nedelje nakon što je Jasmina S. prerezala sebi grkljan i sa teškim povredena odvedena u bolnicu. Mališani od šest, osam i devet godina su u tom trenutku bili u iznajmljenom stanu u kom su živeli nekoliko godina.

Ta deca su već istraumirana jer su našla oproštajno pismo majke. Tada su zbrinuti i Centar za socijalni rad je preuzeo brigu o njima i smešteni su u hraniteljsku porodicu, jer nisu hteli da ih razdvajaju – kaže sagovornik Kurira.

Desanka S., majka ubijenog Siniše kaže za Kurir da deca i dalje ne znaju kakva je sudbina zadesila njihove roditelje.

Deca su odvedena u hraniteljsku porodicu i i dalje su tamo. Oni ne znaju šta im se dešava sa roditeljima, kao ni da im je tata ubijen, ni da je Jasmina u bolnici i da je ona osumnjičena – kaže neutešna žena i dodaje:

Nismo im rekli, jer će to uraditi stručnjaci iz Centra za socijlni rad. Oni će proceniti situaciju i trenutak kada će im to saopštiti.

Desanka kaže da su morali da odu u stan u kom im je sin nastradao, kao i da im tom prilikom nimalo nije bilo lako.

Bili smo do stana kako bismo uzeli dečije stvari i odneli u Centar za socijalni rad – priča i dalje potresena majka ubijenog Siniše.

Neutešna žena kaže da još uvek nisu dobili rezultate obdukcije Sninišinog tela.

Niko nam ništa nije rekao za obdukciju, pa ne znamo kako nam je sin tačno ubijen. Očekujemo da ćemo dobiti papir uskoro – kaže ona i dodaje da su se ovih dana više bavili sahranom sina i time kako da unucima olakšaju ovaj težak period.

Takođe, Desanka napominje i da su se čuli i videli sa Jasmininim sinom iz prvog braka koji je mnogo voleo Sinišu.

ST/D. Kadić

Zapečaćen stan

Podsetimo, Jasmina S. muža je navodno ubila sa više uboda nožem, pa njegovo telo stavila u krevet i zalivala ga omekšivačem kako se ne bi osećao smrad truljenja tela. U stanu su sa njima sve vreme živela njihova maloletna deca. Jasmina je mališanima, ali i komšijama, ispričala da je suprug u bolnici jer ima visok pritisak.

Za stravični slučaj saznalo se kada su deca pronašla Jasminino oproštajno pismo i sa njim otišla kod komšije koji je i alarmirao policiju. Jasmina S. pronađena je na podu, u istoj sobi u kojoj je na krevetu ležao njen mratv mužem, a sebi je pokušala da prereže grkljan.
Republika / infomark