MAJA MI JE REKLA DA JE SA DEČKOM U CRNOJ GORI! Anja Todorović raskrinkala Marinkovićevu i muža Aleksandre Subotić! (VIDEO)

Kako nam je Anja rekla, znala je da je Maja zaljubljena, ali nije znala u koga:

Nisam znala za Pecu, znala sam da je Maja zaljubljena, ali ne i u koga. Možda je bila zaljubljena u nekog drugog, pa se dogodio Peca. Čula sam se sa Majom, rekla mi je da će me zvati da mi objasni šta se dešava. Ne podržavam njen postupak, jako je ružno, jako je loše, ali mi je drugarica – rekla je Anja Todorović, pa nastavila:


EVO KAKO IZGLEDA ZADRUGA DAN NAKON FINALA! Zavirite na imanje u Šimanovcima – ovi zadrugari su prvi stigli na žurku! (VIDEO, FOTO)EVO ŠTA SE DEJANU DRAGOJEVIĆU DESILO NAKON POBEDE U ZADRUZI! Isplivao detalj koji je sve šokirao! (FOTO)

EVO ŠTA SE DEJANU DRAGOJEVIĆU DESILO NAKON POBEDE U ZADRUZI! Isplivao detalj koji je sve šokirao! (FOTO)

Aleksandar Jovanović Cile

Anja Todorović

Nije mi rekla kad se vraća iz Crne Gore, znam da je otišla sa dečkom sa kojim je zaljubljena. Videću se sa njom kad se vrati pa ćemo se ispričati i mene sve zanima – dodala je Anja.

printscreen Twitter

Aleksandra, Maja i Peca

Todorovićeva je otkrila kako je upoznala Aleksandru Subotić.

Aleksandru sam upoznala na Majinom rođendanu, nismo se znale. Ona nema šta da mi zameri, Maja mi je drugarica i ne mogu joj okrenuti leđa, iako ne podržavam to što se desilo. To je jako ružno, jako pogrešno. Ne želim da se to nikom desi, ali kad bi svakom okretali leđa kad napravi neku glupost svi bi bili bez prijatelja – zaključila je Anja Todorović.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežamaInformer / infomart