Maja Marinković pre operacija!


Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

Starleta Maja Marinković trenutno je u centru skandala nakon što je preotela supruga najboljoj drugarici Aleksandri Subotić.

Maju je domaća javnost upoznala kroz takmičenje u “Zadruzi”, kada je bila potpuno drugačija.

Ona je uradila mnogobrojne estetske zahvate i samim tim promenila lični opis.

Kao što je poznato, Marinkovićeva je silikonskim implantima povećala grudi, smanjila nos, popunila jagodice, bradu, iskosila oči, uradila i usne, i to čak tri puta, što je otkrio njen otac Taki.

Takođe, istetovirala je i obrve i svoje prirodne zube zamenila veštačkim i sada sveukupno nije ni nalik onoj prirodnoj devojčici.

Podsetimo, kontroverzne bivše zadrugarke Maja Marinković i Aleksandra Subotić poznaju se još od srednje škole, koju su zajedno pohađale i od tad su postale najbolje drugarice. Njihovo prijateljstvo pokazalo se i u mnogim sezonama “Zadruge”, gde su i zajedno učestvovale.

Njihove porodice su se zbliže, pa se Maja tako sprijateljila i sa Aleksandrinim suprugom Predragom Pecom Raspopovićem, sa kojim Subotićeva ima dete.

Naime, Maju i Pecu Pink je uhvatio na jednom bazenu, gde su uživali u prisnosti. Oni su se ljubili i vaćarili, a naše kamere su sve zabeležile. Maja je uživala u Pecinim poljupcima, a oko njih su se nalazili ljudi, koji su im očigledno poznanici.

Bonus video:

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso)

Espreso / Infomark