MAJA MARINKOVIĆ DOKUSURILA ALEKSANDRU SUBOTIĆ!


Maja Marinković preotela je muža svoje drugarice Aleksandre Subotić, a sada se i oglasila. Umesto da prizna svoju besramnu grešku i izdaju prijateljice, ona je šokirala sve i povrh svega što je uradila, imala je smelosti da još više napadne Subotićevu.

Maja Marinković je poznata kao “otimačica muževa”, a do sada je već dve porodice razorila, međutim, po svemu sudeći, kod nje je moral, svetinja, sram i strah davno nestao.

Njih dve se poznaju još od srednje škole, koju su zajedno pohađale i od tad su postale najbolje drugarice. Njihovo prijateljstvo pokazalo se i u mnogim sezonama “Zadruge”, gde su i zajedno učestvovale, a Subotićeva ju je često dovodila u svoj dom, vodila je na ručkove, podržavala je javno i stajala uz nju kada je vršila fizičko nasilje nad svojim “momcima” u rijalitiju i van njega, da bi joj ona na kraju zabila nož u leđa i bila tajno sa njenim suprugom i ocem deteta.

Zbog njihovog prijateljstva, njihove porodice su se združile, a tom prilikom i Maja i Aleksandrin muž Peca. Međutim, paparaco je uhvatio Maju i Pecu na jednom bazenu gde razmenjuju nežnosti.

Tom prilikom ekskluzivno oglasila se Maja Marinković i bez milosti odgovorila Aleksandri na provokacije koje je imala u svom lajvu na Instagramu gde je sva uplakana i slomljena izvređala Maju:

– Incesoidni ljudi nemaju pravo glasa! To što sada glume žrtve, ne znam da li su bile žrtve dok su se čerečile sa maminim dečkom! Sve su fine i poštene, a pogotovo te koje se sada oglašavaju, o njima ćemo kasnije… Pa, da vidimo ko je šta, i ko se čime bavi. On je meni rekao da sa njom nije već neko vreme, da je taj odnos završen. Svi znaju da oni već odavno nisu zajedno, da je to funkcionisalo samo zbog deteta. Ništa u životu ne može na silu. Toliko od mene za sada – rekla je Maja Marinković pa dodala:

– Bolje nek ćuti, da ne pričam ja šta je ona radila dok je bila u “velikoj ljubavi” sa Pecom. I kakve stihove je svakodnevno dobijala od dotičnog gospodina.

foto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM, BETA DRAGAN GOJIĆ, PRINTSCREEN/PINK

Bonus video:

Aleksandra Subotić iznela Majin prljav veš

01:33

Aleksandra Subotić iznela Majin prljav veš

(Espreso/Pink)

Espreso / Infomark