Maja i Peca spavali u Aleksandrinom krevetu, evo šta ih je otkrilo!


Klupko oko ljubavnog trougla između Aleksandre Subotić, nenog bivšeg partnera Predraga Pece Raspopovića i Maje Marinković i dalje se odmotava.

Naime, svakodnevno izlaze detalji odnosa starlete sa nevenčanim suprugom koji je prevario sa njenom najboljom drugaricom Majom Marinković, sa kojom je trenutno u Crnoj Gori na moru.

Izvora blizak Subotićevoj kaže da je njen izabranik poslednjih meseci često inistirao na tome da baš Maja bude njihova gošća i dodaje da je jednom prilikom Aleksandra zamalo uhvatila Pecu i Marinkovićevu na delu.

– Peca je mesecima sedeo na dve stolice. Dobro su se krili, a čak je i od Aleksandre često tražio da im Maja bude gošća i da se svi zajedno druže. Ona je često dolazila i pretvarala se da je sve u redu i da joj je prijateljca – rekao je izvor za Kurir i dodao.

– Sa jedne strane je bila dobra sa Subotićevom, a sa druge je spavala sa ocem njenog deteta. Jednom prilikom je Maja došla ranije, pa su čak imali intimni odnos na brzinu dok se Aleksandra nije pojavila – završio je izvor.

Bonus video:


08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/Kurir)

Espreso / Infomark